UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SARHOŞ KADINDAN CEZADAN KURTULMAK İÇİN POLİSE AHLAKSIZ TEKLİF!

Bu da Amerika’da yaşandı! Herkesi şaşkına çeviren olayın adresi Texas... Dulce Ortiz isimli bir kadın alkollü yakalanınca polise ahlaksız bir teklifte bulundu! Önce “Beni tutuklamayın” diye yalvardı sonra ise cinsel ilişki teklif etti!

SARHOŞ KADINDAN CEZADAN KURTULMAK İÇİN POLİSE AHLAKSIZ TEKLİF!

Teksas’ın Houston bölgesinin hemen kuzeyindeki Spring kasabasında Dulce Ortiz isimli bir kadın alkollü bir şekilde direksiyonun başına geçince trafik levhasına vurdu. Olay yerinde polis ekiplerinin gelmesi üzerine memurların kendisini tutuklamaması için yalvaran Ortiz önce nakit para ardından ise cinsel ilişki teklif etti.

Yerel polis karakoluna götürülürken Ortiz'in tutuklandığı bilgisi polis raporoylarıyla kamuoyuyla paylaşıldı. Söz konusu raporlarda, “Dulce Ortiz tutuklandı ve rüşvetle suçlanarak Harris İlçe Hapishanesine yerleştirildi. Davası 262. Bölge Mahkemesine atandı” ifadelerine yer verildi.

Polis raporunun paylaşılmasından sonra olaya ilgi gösteren sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı polislerin teklifi kabul etmesi gerektiğini savundu. Bir kısmı ise polislerin etik açıdan doğru olanı yaptığını söyleyerek kadının cezalandırılmasını istedi.

Son Güncelleme: 25.04.2022 13:00:30
ETİKETLERabd texas cinsel ilişki