UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EV SAHİPLERİ EVCİL HAYVAN İSTEMEYİNCE KEDİSİYLE EVLENDİ!

İngiltere'de 49 yaşındaki bir kişi, ev sahiplerinin mülklerinde evcil hayvan istememesi üzerine kedisiyle evlendi. Kedisinden ayrılmak yerine onunla birlikte sokaklarda yaşamayı tercih edeceğini söyleyen kadının düğününe bir grup arkadaşı katılırken, çocukları ise gelmedi.

EV SAHİPLERİ EVCİL HAYVAN İSTEMEYİNCE KEDİSİYLE EVLENDİ!

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan 49 yaşındaki Deborah Hodge, mülklerinde evcil hayvan istemeyen ev sahipleri nedeniyle 3 hayvanını yeniden yuvalandırmak zorunda kalmasının ardından geride kalan tek kedisinden ayrılmamak için ilginç bir yönteme başvurdu.

KEDİSİYLE EVLENDİ

Yahoo'nun aktardığı habere göre; tek başına yaşayan 2 çocuk annesi Deborah, ev sahibine evcil hayvanına ne kadar bağlı olduğunu gösterebilmek için kedisiyle evlendi. "Kaybedecek bir şeyim yoktu" diyen Deborah, "Hiçbir şeyin ben ve kedim India'yı ayıramayacağına dair yeninler ettim" dedi.


ÇOCUKLARI TÖRENE GELMEDİ

Kedisinden ayrılmak yerine onunla birlikte sokaklarda yaşamayı tercih edeceğini belirten Deborah, nikah törenine ise bir grup arkadaşının katıldığını ve çocuklarının ise o gün orada olmadığını söyledi.

Son Güncelleme: 26.04.2022 22:15:44
ETİKETLERingiltere deborah