UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ MODEL İSYAN ETTİ! “ET PARÇASI OLARAK GÖRÜYORLAR”

OnlyFans modeli Lacey Jones, işi gereğince insanların kendisine sert ve olumsuz yorumlar yapmasına sosyal medyadan isyan etti. Jones, yorumlarının çoğunun cinsellik üzerine hakaretlerden oluştuğunu söylerken “Et parçası olarak görüyorlar” diyerek tepkisini gösterdi.

ÜNLÜ MODEL İSYAN ETTİ! “ET PARÇASI OLARAK GÖRÜYORLAR”

OnlyFans modeli Lacey Jones aylık abonelik sistemine dayanan site üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satarak para kazanıyor. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımların kazancının yüksek olduğunu dile getiren Jones, sosyal medya kullanıcılarının yaptığı yorumlardan rahatsızlık duyduğunu anlattı. 24 yaşındaki model, sosyal medya hesaplarının cinsellik hakaretlerinden oluştuğunu ve küfür içerdiğini söyledi.

Sosyal medya hesaplarındaki mesajların taciz boyutuna ulaştığını belirten Jones, “Bundan bıktım. Sürekli taciz ediyorlar. Ne kadar ücret aldığımı, onlarla ne zaman buluşacağımı soruyorlar. Sadece hayranım oldukları için beni satın alabileceklerini düşünüyorlar. Et parçası olarak görüyorlar. Kadınların güçlendirilmesi bedenleriyle istediklerini yapabilmeleriyle ilgilidir” dedi.

Kendisini iyi hissettirdiği için seksi fotoğraflarını yayınlamaya başladığını söyleyen Jones, “Beni iyi hissettirdiği için bunu yapıyorum. Takdir ederlerse bu harika bir durum olur. Ancak bu onlara bedenime veya yaptığım herhangi bir şeye sahip olma hakkını vermiyor. Buna saygı duymaları gerekiyor” diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.04.2022 13:35:30