UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VİLLA KİRALAYIP KÖPÜK PARTİSİ YAPMIŞLAR! UYUŞTURUCU ÇETESİ...

İstanbul'dan aldıkları yüklü miktardaki uyuşturucuyu Yalova'da piyasaya sürme hazırlığı yapan çete, ani bir baskınla çökertildi. Çete üyesi olduğu belirlenen 3 kişi cezaevine gönderilirken, çetenin uyuşturucudan elde ettikleri paralarla lüks bir villada köpük partisi yaptığı görüntüler gün yüzüne çıkarıldı.

VİLLA KİRALAYIP KÖPÜK PARTİSİ YAPMIŞLAR! UYUŞTURUCU ÇETESİ...

Yalova Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uzun süredir hem sosyal medyadan hem de teknik olarak takip ettikleri uyuşturucu çetesi üyelerinin Ramazan Bayramı öncesi Yalova'daki torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yüklü miktarda madde getireceğini tespit etti.

TİCARİ TAKSİDE 4 KİLO UYUŞTURUCU BULUNDU

Çete üyesi bir kişinin 34 plakalı ticari taksiyle yola çıktığını belirleyen ekipler, sabaha karşı Çiftliköy'e ulaşan ticari taksiyi kontrol noktasında yolu kesip durdurdu. Araç sürücüsü Suat A. ile araçta yolcu olarak bulunan Sami A., narkotik polisleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada bagaj kısmında 4 ayrı poşet içerisinde 4 kilo 100 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi ele geçirildi.

Son Güncelleme: 28.04.2022 17:29:57
ETİKETLERistanbul çete baskın