UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖLDÜRÜLECEĞİNİ ANLAMIŞ, BÖYLE MESAJ ATMIŞ

Eşi Aslan Yılmaz tarafından 20 kurşunla vurularak öldürülen Semra Yılmaz’ın olaydan bir gün önce kuzenine, “Bu adam beni öldürecek” dediği ortaya çıktı. Savcılık, Aslan Yılmaz’a canavarca hisle cinayetten ağırlaştırılmış müebbet istedi.

ÖLDÜRÜLECEĞİNİ ANLAMIŞ, BÖYLE MESAJ ATMIŞ

İstanbul Beylikdüzü’nde yaşayan Aslan Yılmaz, 11 Ekim 2021 günü eşi Semra Yılmaz’ı ruhsatsız tabancasıyla 20 kurşun sıkarak öldürdü, yeğeni Nurgül Açgül’ü de yaraladı. Cinayetten sonra Semra Yılmaz’ın ailesini arayan ve ‘Kızınız öldü’ diyen Aslan Yılmaz ihbar üzerine gelen polislerce yakalandı. Cinayeti, eşi kendisini aldattığı için işlediğini ileri sürdü.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada, Aslan Yılmaz’ın sürekli olarak eşini tehdit ettiği ve Semra Yılmaz’ın yaşadıklarını yakınlarına anlatarak yardım istediği ortaya çıktı. Başsavcılığın Aslan Yılmaz’a ağırlaştırılmış müebbet ve 11.5 yıl hapis istediği iddianamede, cinayetin detayları tanıkların ifadeleriyle anlatıldı.

'PEŞ PEŞE ATEŞ ETTİ'

Cinayet sırasında Semra Yılmaz’ın yanında olan kuzeni Nurgül Açgül o günü şöyle anlattı: “Aslan Yılmaz beni alıp kendi evlerine götürdü. Karısının kendisini aldattığını, yüzleştirme yapacağını söylüyordu. Elindeki tabancanın kabzasıyla omuzuma vurdu. Daha sonra Semra’nın yanına gidip peş peşe ateş etti. Merdivenlerden aşağı kaçarken yuvarlandım. Bu sırada silah sesleri peş peşe gelmeye devam etti. Polise ihbarda bulundum.”

Semra Yılmaz’ın diğer kuzeni Sümeyra Ayvaz ise cinayetten bir gün önce ailecek görüştüklerini belirterek, “Aslan Yılmaz ve Semra ile birlikte AVM’ye gittik. Semra beni kenara çekti. ‘Bu adam beni öldürecek’ dedi. Olay günü ben de evdeydim. Yanımda çocuğum da vardı. Aslan Yılmaz beni ‘çocuk korkmasın’ diyerek evden gönderdi” diye ifade verdi.

‘KIZINIZIN ÖLÜSÜNÜ ALIN’

Semra Yılmaz’ın annesi Fatma Akbaş ise yaşadıklarını şöyle anlattı: “Kızımı aradım ama telefonu Aslan açtı. Bana ‘Semra’yı öldürdüm. Gelin ölüsünü alın’ dedi. Hemen eve koştuk. Aslan silahı bize de doğrulttu. ‘Kızınızı öldürdüm. Sizi de öldüreceğim’ dedi.”

Son Güncelleme: 29.04.2022 09:10:24