UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SULTAN IRMAK BAŞINDAN TEK KURŞUNLA ÖLDÜRÜLDÜ! O EVDE KİMLER VARD

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşadığı evde başından tek kurşunla vurulmuş halde bulunan Sultan Irmak cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Irmak'ın o gece evde tek olmadığı öğrenildi. Polisler, evde kimlerin olduğunu araştırıyor.

SULTAN IRMAK BAŞINDAN TEK KURŞUNLA ÖLDÜRÜLDÜ! O EVDE KİMLER VARD

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, evde başından tabancayla başından vurulan Sultan Irmak'ın (28) ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. 1 şüphelinin gözaltına alındığı olayda, evde başkalarının da olduğu, bu kişilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Çukurambar Mahallesi Budapeşte Caddesi'ndeki bir sitede meydana geldi. 1 yıl önce eşinden boşandığı ve yaklaşık 8 aydır B.E.T ile dini nikahla birlikte yaşadığı belirtilen 2 çocuk annesi Sultan Irmak'ın evde tabancayla başından vurulmuş cansız bedeni bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Irmak'ın öldüğü gün evde bulunduğu belirlenen 1 kişi gözaltına alındı. Olay sırasında evde başkalarının da olduğu, bu kişilerin yakalanması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Sultan Irmak'ın cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından yarın öğle namazı sonrası Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki toprağa verileceği belirtildi.

Son Güncelleme: 5.05.2022 07:11:04
ETİKETLERSULTAN IRMAK