UÇANKUÞ ÝHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOYLU’DAN ADALET BAKANLIÐINA MESAJ!

ÝÇÝÞLERÝ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU’NUN DÜNKÜ AÇIKLAMALARININ SATIR ARALARINDA ADALET BAKANLIÐI’NA ÖNEMLÝ MESAJLAR VARDI!

SOYLU’DAN ADALET BAKANLIÐINA MESAJ!

Soylu her konuda ne kadar çok koþuþturduklarýný dile getirirken, yayýnda açýk açýk yargýnýn da ne yapmasý gerektiðini anlattý.

Bu, Adalet Bakanlýðý’na çok önemli bir mesajdý ama herkes gözünden kaçýrdý. Þu anda Türkiye’de Ýç Ýþleri bakanlýðý ne kadar aktifse , Adalet Bakanlýðý da bir o kadar pasif. Bakanlýkta yapýlan deðiþiklikle Bekir Bozdað getirildi ama çok kýsa sürede eski bakan Abdülhamit Gül aranýr hale geldi. Kýsacasý gelen gideni arattý.

Zaten toplumun çok büyük bir bölümü yargýdan dertli. Hele hele özellikle Ýstanbul Çaðlayan Adliyesi ile ilgili… Hiç haberi olmadan her yerde Cumhurbaþkaný’nýn adýnýn kullanýlmasý Cumhurbaþkanlýðý makamýna da büyük zarar veriyor. Ancak Ýçiþleri Bakanlýðý bu kadar aktifken Süleyman Soylu da artýk dayanamayýp yargýnýn yapmasý gerekenleri de anlatýyor. Adalet Bakanlýðý’ndan ise “çýt” yok.

Uçankuþ TV olarak diyoruz ki: Þu anda birinci problem pahalýlýk, ikinci problem göçmenlerin durumu ve üçüncü problem yargýnýn durumu ancak üçüncü numarada yazdýðýmýz adalet düzelmeden belli ki Türkiye’de hiçbir þey yoluna girmeyecek.

YORUM YAPMAK VE VÝDEOYU ÝZLEMEK ÝÇÝN TIKLAYIN

 

Son Güncelleme: 7.05.2022 08:26:25
ETÝKETLERSÜLEYMAN SOYLU