UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SONUÇ NEDEN HEP BAŞKANLIK SİSTEMİNE BAĞLANIYOR?

SONUÇ HEP BAŞKANLIK SİSTEMİNE BAĞLANIYOR! PEKİ YA ‘BAŞKANIN ADAMLARI’, YANİ BAKANLAR! SÖZDE HİÇ KİMSENİN YETKİSİ YOK, HERŞEYE ERDOĞAN KARAR VERİYOR. BU ZAMAN VE MATEMATİKSEL OLARAK İMKANSIZ! ÜLKENİN BAŞKAN’I VAR AMA ALTI BOŞ! ÜLKENİN MUHALEFETİ VAR AMA HALA BİR BAŞKAN ADAYI YOK!

SONUÇ NEDEN HEP BAŞKANLIK SİSTEMİNE BAĞLANIYOR?

Bu işin içinde bir iş var. Ülkede yaşanan her kötü olay sadece Recep Tayyip Erdoğan’a bağlanıyor. Bu durum, muhalefet kadar, Erdoğan’ı çok sever görünen, yakın çevresine kümelenmiş grupların da çok işine geliyor. Bize gösterilenlerle, gerçekler arasında o kadar büyük farklar var ki! Adaletsizlik dendiğinde neden Adalet Bakanlığı’nın adının bile anılmadığı, Erdoğan’ın kendi medyası sanılan ve şu dönemde fiyatların ne kadar düştüğünü(!) haber yapıp, milleti aslında Erdoğan’a düşman etmek isteyenler kadar!

Biz hayatın içindeki her konuyla ilgili ve en önemli özelliği bağımsız UçanKuş olarak düşündük taşındık ve tüm bu ‘gizli çete’ gibi oluşumların ipliğini pazara çıkarmaya karar verdik. Başımıza hemen çoraplar örmeye başlayacaklarını bile bile…Haftalarca sürecek yazı dizimiz çok yakında başlıyor. (Hep bir tarafı çağrıştıracak ülkenin bölünmesine sebep olacak şarkılardan da uzak durup videodaki şarkıyı dilimizden düşürmesek)

YORUMUZUNU LİNKTEN YAPABİLİRSİNİZ

Son Güncelleme: 12.05.2022 22:03:29