UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ELON MUSK'TAN ENDİŞE VERİCİ SÖZLER!

Ünlü milyarder Elon Musk'ın attığı bir tweet takipçilerinin dikkatini çekmeyi başardı. İtalyan halkına çarpıcı bir mesaj veren Musk, düşen doğum oranlarına dikkat çekerek "Bu eğilimler devam ederse İtalya'da insan kalmayacak" dedi.

ELON MUSK'TAN ENDİŞE VERİCİ SÖZLER!

Attığı tweet'ler ile gündem olmayı sürdüren ünlü milyarder Elon Musk bu kez İtalyan halkına bir uyarıda bulundu. Musk'ın attığı tweet takipçilerinin dikkatini çekerken, kullandığı ifadeler sosyal medyada ses getirdi.

MUSK'TAN İLGİNÇ UYARI

Elon Musk, İtalya'daki doğum oranlarının düştüğünü gösteren bir grafiği tweet'leyen siber güvenlik araştırmacısı Andrea Stroppa'nın tweetine yanıt verdi. Musk attığı tweet'te "Bu eğilimler devam ederse İtalya'da insan kalmayacak" dedi.

EN BÜYÜK TEHDİT OLARAK NİTELENDİRMİŞTİ

Ünlü iş insanı daha önce düşen doğum oranlarının insanlığı bekleyen en büyük tehdit olduğunu öne sürmüş ve "Medeniyet için en büyük risklerden biri düşük doğum oranıdır" demişti.

Öte yandan Musk, doğum oranlarının düşmesiyle ilgili mart ayında da ilginç bir açıklama yapmıştı. En büyük korkusunu açıklaması istendiğinde Musk, insanlığın düşen doğum oranının yıllardır onu rahatsız ettiğini söylemişti.

 

Son Güncelleme: 26.05.2022 15:52:16
ETİKETLERELON MUSK