UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

IŞIN KARACA “BU TOPRAKLARIN İNSANLARINA ŞARKI SÖYLEDİM”

Özgün, Işın Karaca ve Ceyda Düvenci, önceki gün İzmir Bornova'da bulunan Niyazoğlu Özel Eğitim merkezinin açılışına katılarak, kurdele kesti. Açılış sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isimler, otizmli olan durumu özel çocuklar hakkında konuştu.

IŞIN KARACA “BU TOPRAKLARIN İNSANLARINA ŞARKI SÖYLEDİM”

Otizmli bir anne olan Ceyda Düvenci, "Özel çocuklar için bir rehabilitasyon merkezi burası. Devletin sunduğu imkanlardan da faydalanıyorlar. Böyle merkezlerin açılması çok önemli. İçinde bir çok branşı barındıran bir kurum, bugün bir çok bilgi aldım. Özel ihtiyaç sahibi bir evladımız olduğunda onu her yere götürmek  ve onunla her şeyi yapmak istiyorsunuz. Bu tür merkezler çoğaldıkça insanın içi umut doluyor." dedi.

“Bu toprakların insanlarına şarkı söyledim”

İzmir'in Urla ilçesinde yaşayan şarkıcı Işın Karaca'da açıklamalarda bulunurken "Bugün böyle projede yer almaktan dolayı çok gururluyum. Buranın en güzel yanı sıkılan, psikolojisi bozulan ebeveynlere destek vermesi. Benim kızımda disleksi ve bu çocukların hepsi çok akıllı. Asıl engel biz insanlarda çünkü biz koyuyoruz bu engel kotalarını, aslında hepimiz birer engelli adayıyız." derken geçtiğimiz günlerde Melek Mosso'nun Isparta konserini iptal etmesi ve yerine Işın Karaca ile birlikte bir kaç başka şarkıya sahne yer vermesi gündemi bir hayli meşgul etmişti. Karaca, bu durum hakkında " Bugün başka bir durum için buradayız. Ben hayatım boyunca bu toprakların insanlarına şarkı söyledim ve söylemeye de devam edeceğim. Bu kadar basit" cevabını verdi.

Son Güncelleme: 3.06.2022 14:53:00
ETİKETLERIŞIN KARACA