UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURAY İKİ YIL ARADAN SONRA YENİDEN KUZEY KIBRIS’TA

Şarkılarıyla milyonları peşinden sürükleyen başarılı sanatçı Buray, önceki akşam Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’de sahne aldı.

BURAY İKİ YIL ARADAN SONRA YENİDEN KUZEY KIBRIS’TA

ANNEMİN YEMEKLERİNİ ÖZLEMİŞİM…

İki yıl sonra memleketi Kuzey Kıbrıs’ta sahne alan Buray, konser öncesinde basın mensuplarına son derece samimi birde röportaj verdi. Uzun bir aradan sonra ailesiyle hasret giderdiğini ve özlediği ev yemeklerini yeme fırsatını bulduğunu dile getiren başarılı sanatçı, “Yaklaşık iki yıldır gelmiyordum pandemiden ötürü ve ailemide çok özlemiştim. Anneciğimin ev yemeklerinden yedim, dostlarımı gördüm benim için son derece özel bir organizasyon oldu” dedi. Muhabirlerin “gençlik aşklarınızı burada yaşadınız. daha önce hiç ihanete uğradığınız oldu mu?” sorusu karşısında bir an duraksayan başarılı sanatçı, “Sadece ben değil herkes ihanete uğramıştır. Bunlar zaman zaman yazdığımız şarkılarada yansıyor belkide. O anı hayal edip, hayatın bir gerçeği olarak kabul edip, yaşadığımız şeyleri satırlara döktüğümüz oluyor illaki” sözleriyle net bir yanır vermekten kaçındı.

AŞK SORUSUNA FIRTINALI YANIT…

Aşk hayatındaki sakinliği hatırlatan muhabirlere “Bende fırtınalar kopsun istiyorum ama olmayıncada zorlamamak gerek. Doğru zamanda doğru insan olsun olacaksa.” Yanıtını veren Buray, röportajı muhabirlere teşekkür ederek noktaladı.

BABASIYLA AYNI SAHNEDE BULUŞTU…

Yaklaşık iki bin kişinin izlediği konserine “Sen Sevda mısın?” Şarkısı ile başlayan Buray, gecenin ilerleyen bölümlerinde konuklar arasında yer alan babası Turgay Salim Hoşsöz’ü sahnesinde ağırladı. Kıbrıs’ın en ünlü halk ozanları arasında yer alan babasıyla “Magosa Limanı”na düet yapan Buray dakikalarca ayakta alkışlandı…

Son Güncelleme: 6.06.2022 12:53:57
ETİKETLERburay