UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KULÜBÜN “KAPISINI ALMAK” İÇİN KULÜBÜ BASMIŞLAR!

İSTANBUL’UN GÖBEĞİNDEKİ SİLAHLI SALDIRININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

KULÜBÜN “KAPISINI ALMAK” İÇİN KULÜBÜ BASMIŞLAR!

Ataşehir’deki gece kulübü baskının görüntüleri ortaya çıktı. Mekanın güvenliğini ve “kapısını” (vale hizmetleri için) almak için gövde gösterisi yaparak kalabalık bir grup halinde kulübü basan ve kulübün ortağı Emre Yılmaz’ı yaralayan ancak Emre Yılmaz’ın hem kendisini hem de ortağı Nizamettin Özlü’yü korumak için ateş ettiğinde hayatını kaybeden Murat Dinler’in saldırı görüntüleri inanılmaz bir özgüveni ortaya serdi. Ve görüntülerde ortaya çıktığı gibi bu özgüven de Murat Dinler’in kendisinin hayatına mal oldu.

Haber ilk duyulduğunda güvenlik görevlisi olduğu iddia edilen ancak sonrasında mekanın ortağı olduğu ortaya çıkan Emre Yılmaz’in ise hastanede tedavisine devam ediliyor. 

Görüntülerde;

Gece Kulübünün vale hizmetini ve kapı güvenliğini almak isteyen Murat Dinler kalabalık bir grupla daha gece kulübüne girmeden önce olay çıkartarak kapıda çalışan görevlileri tartaklamış. Ardından da gece kulübünün kapısında bir anda bir kişiye vurmuş.

Güvenlik kamerası görüntüleriyle de anlaşıldığı üzere gece kulübüne gelen şahıs içeride olay çıkarttıktan sonra yaşanan tartışmanın ardından silahını çekmiş ve rastgele havaya ateş açmaya başlamış.

Ardından da burada durmayıp bir de mekanın sahibinin kafasına silah dayamış.

Hemen peşinden ise söylenenin aksine bodyguard değil, mekanın sahibinin ortağının kafasına silah dayandığını görünce olaya müdahil olmuş ve silahlar patlamış.

Olaya müdahil olan iş insanı Emre Yılmaz, kolundan yaralanırken, gece kulübünü silahla basıp, mekanın sahibini öldürmeye çalışan Murat Dinler ise hayatını kaybetmiş.

Gece Kulübünü silahla basan ve hayatını kaybeden Murat Dinler’in gece kulübünde 3 kişiyi daha yaraladığı öğrenildi.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 7.06.2022 22:34:49