UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FAHRİ KONSOLOS REZALETİ!

FAHRİ KONSOLOS OLMAK İÇİN TEK ZORLUK, CUMHURBAŞKANI’NA ‘İMZA’ ATTIRMAK! ZATEN BU KADAR YOĞUNLUĞUN ALTINDA CUMHURBAŞKANI’NIN DA BU İNSANLARI OTURUP İNCELEYECEK HALİ YOK!

FAHRİ KONSOLOS REZALETİ!

Dışişlerinden bu işin olurunu aldırtıp, en tepeye de imza attırdınız mı tamam…

Hemen yazalım avantajlarını:

1-Size resmi polis koruması verilir.

2-Binanızda bulunan defterler, kayıtlar güvenlik güçleri tarafından aranamaz.

3-Yurt dışına çıkarken/girerken, özellikle de özel uçağınız varsa, hiçbir aramaya tabi olmazsınız.

Bunların ne anlama geldiğini bilen bilir!!!

Şimdi örneğin Şili, Haiti ve diğer fahri konsoloslara bir bakın bakalım… Hemen çok gündemdeki bir avukatın en yakın dostları olduğunu görürsünüz, tesadüfen!..

Tabi ki tüm fahri konsoloslar için geçerli değil bu yazdıklarımız.

Özellikle de araştırmacı/gazeteci abilerimizin bu konuda bir araştırma yapmasını çok isteriz. Bir çıkarsınlar bakalım listeyi, listeden nasıl enteresan, hiç yabancı dil bilmeyenler bile çıkacak! Biz fazla derine inmeyelim, çünkü birileri ‘Bunlar magazinci di mi, neden bu haberleri giriyorlar’ diye fazla rahatsız olmaya başladılar! Ama bu cahillerin hala idrak etmekte zorlandıkları ve kabullenemedikleri en büyük gerçek UçanKuş’un bir ulusal televizyon kanalı, çok geniş yelpazeli sosyal medya ve internet sitesine sahip hayata dair herşeyi haber yapan bir mecra olduğudur. Belki de çok geniş bir kitleye ulaştığımızı bildikleri için bu haberleri yapmamızı istemiyorlardır ne dersiniz?

Son Güncelleme: 23.06.2022 22:15:12
ETİKETLERFAHRİ KONSOLOSLUK