UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ!NEFİSE KARATAY’IN 4 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

KADINLARA TACİZ, SON YILLARIN EN ÇOK GÜNDEM OLAN KONULARINDAN BİRİ… TOPLUM İÇİNDE ÇOK MAĞDUR KADIN VAR. ANCAK BU DURUMU FIRSAT BİLEN ÜNLÜ KADINLAR DA VAR!.. İŞTE NEFİSE KARATAY… HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ! ANCAK SAVCILIK OLAYI İNCELEYİNCE NEFİSE KARATAY HAKKINDA “HAKARET VE TEHDİT” SUÇLAMASIYLA 4 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ!..

HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ!NEFİSE KARATAY’IN 4 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Karşısındaki insanlar böyle konularla gündeme gelmeye sevmeyen uluslararası standartta büyük başarıları olan iş insanı olunca adeta bunu fırsat bilen ünlü manken Nefise Karatay şikayetçi olup gündem olmaya kalktı ama olan kendine oldu…

Bir masaj salonunda yarı çıplak masaj olurken, masaj saati gelen ve içerisini boş zanneden iş insanı Tolga Balta’nın nişanlısı 2-3 kere kapıyı tıklatıp ses alamayınca içeriye giriyor ancak ünlü manken beklenmedik bir şekilde sert tepki göstermeye başlıyor.

Sonrasında dışarıda giren kişinin erkek arkadaşını gören Karatay, bir anda son günlerde yaşanan kadın-erkek olaylarını ve kadınların hep mağdur olduğunu fırsat bilip olayı Tolga Balta’ya çeviriyor.

Sonrasında da kadına şiddette kadınlar hep haklı olduğu için şiddet olmamasına rağmen hemen şikayetçi oluyor.

Fakat ünlüler konu olunca bu tip olayların farklı şekilde yansıtıldığını bilen savcılık derin bir araştırma yapıyor. Ve sonuçta masöz verdiği ifadede ünlü mankenin “Ben Nefise Karatay’ım, çıkmıyorum, saatinizde gelseydiniz!.. S… gidin. Görürsünüz gününüzü” şeklinde bağırdığını da beyan edince olay doğal olarak tersine dönüyor.

Savcılık, Karatay hakkında hakaret ve tehdit suçlarından dava açıyor. Karatay’ın da 4 yıla kadar hapsi isteniyor.

Daha önce de çok yazdık maalesef özellikle ünlü kadınlar, kadınlara şiddet konusundaki hassasiyeti kullanma konusunda doğru yapmıyorlar.

En büyük zararı da kadınlara veriyorlar.

Ayrıca bu şekilde suçu olmayan erkekler de kurban durumuna düşüyor.

Ve savcılığın bu soruşturması bitene kadar aylarca dertlerini anlatmak durumunda kalıyorlar.

#nefisekaratay #tolgabalta #nefise #karatay

Son Güncelleme: 4.07.2022 20:04:39