UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İREM DERİCİ "ARTIK AŞKA VAKİT YOK"

Ünlü popçu İrem Derici önceki akşam Sivrihisar Belediyesinin düzenlediği Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali’nin kapanış gecesinde sahneye çıktı.

İREM DERİCİ "ARTIK AŞKA VAKİT YOK"

Başarılı popçu sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Temmuz ayı için 23 konsere çıkacak olmasını hatırlatarak, yoğun konser temposuna nasıl dayandığını soran muhabirlere “ 7 yaşındaki kız çocuğu gibiyim eve gidiyorum, yarım saat annemin koynunda yatıp, kokusunu içime çekiyorum. Onun gücüyle işime devam ediyorum’’ yantını verdi.  Aşk hayatıyla ilgili de açıklamalar yapan Derici, kalbinin boş olduğunu söyleyerek, “büyük konuşmak istemiyorum ama evlenip çocuk çoluğa karışmayı istemiyorum” dedi. Açıklamalarına devam eden popçu “Tanıştın, aşık oldun, tanıdın, benim bunlara ayıracak vaktim yok” yanıtını verdi.

PRENSES İREM

Dantel şarkısıyla sahneye çıkan İrem Derici kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 100 bin kişiye unutlmaz an’lar yaşattı. Sevilen şarkılarını on binler eşliğinde söyleyen İrem Dericii şarkı aralarında seyirciyle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. “ Bugün dünyanın merkezine geliyorum diye prenses gibi giyinip gelmek istedim. Normalde bu kadar süslenmem. Size süslendim. Bu akşam eğlence garanti. Çoşmak ve deliler gibi dans etmek, şarkı söylemek  bizim işimiz” diyen İrem Derici, sahne de giymiş olduğu, gül kurusu, derin bacak yırtmaçlı elbisesiyle de göz kamaştırdı.

Sahneye çıkan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’ İrem Derici’ye, Sivrihisar’ın tarihi ve kültürel sembollerinin olduğu seramik heykel hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.  Yüzügüllü, yöreye ait olan yavru akbaş köpekleri sahneye çıkararak isim annelerinin İrem Derici olmasını rica etti. Şaşkınlığını gizleyemeyen Derici kısa süre düşündükten sonra, erkek yavruya Köfte ismini verirken dişi yavruya Pilav ismini verdi. Köfte ve Pilav isminin çok yakıştığını söyleyen şarkıcı yavru köpeklerin bakımını da üstlendi.

Son Güncelleme: 5.07.2022 12:57:20
ETİKETLERİREM DERİCİ