UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FETULLAH GÜLEN GİTTİ, GELDİ! 20.15'TE KALBİ DURDU! GÖZLER ABD'DE

Türkiye’nin gözü kulağı Amerika’da… Özellikle de 15 Temmuz’da şehit veren ailelerin gözü! Fetö terör örgütü lideri Fettullah Gülen’in kalbi dün akşam saat 20.15’te durdu. Doktorların müdahalesiyle yeniden çalıştırıldı! Örgüt şimdiden birbirine girdi ve rant kavgası başladı!

FETULLAH GÜLEN GİTTİ, GELDİ! 20.15'TE KALBİ DURDU! GÖZLER ABD'DE

Türkiye ondan çok çekti! Ve şimdi de gözler kulaklar Amerika’da…

Dünyada başarılarıyla nam salmış Türk istihbaratı gelişmeleri çok yakından izliyor.

Son olarak dün gece saat 20.15’te kalbi durdu. Doktorların müdalalesiyle yeniden çalıştırıldı.

Ve örgütte anında büyük çözülme başladı. İstihbaratımız, çeşitle yerlerde bulunan büyük miktardaki paraların apar topar kişisel hesaplara aktarıldığını tespit etti. Yine bu durumu takip eden İngiltere, Almanya ve Kanada’daki FETÖ oluşumları da kıyameti koparmaya başladı. FETÖ’nün güya tahtına oturmaya çalışanları da biliyoruz ama reklamlarını yapmamak için şimdilik isinlerini vermiyoruz.

Fetö ölmeden kavga başladı, terör örgütü patladı sonunda… Fetö’ye son sözümüz,

Allah geci’kmeden versin…

(Not: Zamanında cemaat denilen bu FETÖ oluşumunun UçanKuş’u nasıl polislerle bastırdığını hiç unutmuyoruz! Daha o zaman biz, yaşadıklarımzı devlet kademelerine çok anlatmıştık, ama kulak asmamışlardı. Şimdi de FETÖ’yü benzeştiren MİNİ FETÖ oluşumları var, FETÖ’nün tarzını güya uygulamaya çalışan, onları da devlete anlattık, bu sefer de ilgisiz kalırlar mı bilemiyoruz ama bu mini FETÖCÜKLER’E de Allah geci’kmeden versin)

Son Güncelleme: 12.07.2022 12:18:07
ETİKETLERFETÖ FETULLAH GÜLEN