UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YOK ARTIK!.. PETSHOPLAR, KASAPLAR ODASINA BAĞLANDI!

AÇIKLAMA ŞÖYLE: “BİZİM ALANIMIZ HAYVANLAR OLDUĞU İÇİN, BUNLAR DA HAYVAN KISMINA GİRDİĞİ İÇİN ONDAN BİRLEŞTİRİLDİ”

YOK ARTIK!.. PETSHOPLAR, KASAPLAR ODASINA BAĞLANDI!

Türkiye Kasaplar, Besiciler, Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, ülke genelinde faaliyet gösteren petshopların Kasaplar Odası'na bağlandığını açıkladı.

Osman Yardımcı, kısa süre önce yayınlanan bir genelge ile faaliyetleri federasyonlarına bağlanan petshoplarla ilgili açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda Antalya Kasaplar Odası Başkanı olan Yardımcı, “Yeni sistemde petshoplar Kasaplar Odası’na bağlandı. Yeni işletme açacak olanlar artık bize başvuru yapacak. Eski açanlar aynı şekilde devam edecek. Biz de bunların sorumlusuyuz. Bizim alanımız hayvanlar olduğu için, bunlar da hayvan kısmına girdiği için ondan birleştirildi. Petshopları toparlamak da iyi bir şey. Herkes mesleğini yapsın” diye konuştu.

Petsholarda kedi, köpek satılmasının daha sağlıklı ve güvenli olduğunun altını çizen Yardımcı, “Zaten internetten hayvan satışının önüne geçilemiyordu. Petshoplar denetleniyor. İnternet üzerinden yapılacak olan hayvan satışları nasıl denetlenecek?” dedi.

Şimdi bu haber için de bize dava açarlar. Ama daha önce de yazdık. Yanlış gördüğümüz her şeyi haber yapmaya devam edeceğiz. Bakalım bu sefer dava açacak ünlü avukatlar kimler olacak? Zira aynı isimlerden sıkıldık artık!

Son Güncelleme: 23.07.2022 18:33:25
ETİKETLERpetshop kasaplar