UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARON SAVCI’NIN SKANDAL YAZIŞMALARI

UYUŞTURUCU BARONU SAVCININ WHATSAPP YAZIŞMALARI ORTAYA ÇIKTI. SAVCI BARON’UN ÜST BARONU KİM? ADALET VE İÇİŞLERİ BAKANLIĞI BU KONUDA GENİŞ ÇAPLI BİR OPERASYON YAPACAK MI? NEDEN SESSİZLİK VAR? BARON SAVCI YAKALANDIĞI SIRADA YURTDIŞINA, HACCA GİTTİĞİ İLERİ SÜRÜLEN ÜST BARON KİM?

BARON SAVCI’NIN SKANDAL YAZIŞMALARI

Kuryeler arasında polislerin bulunduğu çetenin liderli cumhuriyet savcısı O. Y. çıktı. Skandalları bununla bitmeyen savcının, FETÖ soruşturması geçirenlerin dosyasını para karşılığı kapattığı tespit edilmişti. Ülkenin gündemine oturan olaya ilişkin yeni detaylar gelmeye devam ederken, savcı ile bir örgüt üyesinin arasında geçen WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı. Uyuşturucu baronu çıkan cumhuriyet savcısıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Polislerin kuryelik yaptığı çetenin lideri olmasının dışında FETÖ soruşturması geçiren kişilerden para alarak dosya kapatan savcının bir örgüt üyesiyle yaptığı WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı.
Adana'dan Konya'ya uyuşturucu sevkiyatı yapan şebekeye yönelik Konya'da düzenlenen operasyonda yakalanan polis memuru kuryenin telefonundaki incelemede Cumhuriyet Savcısı O. Y.'ye ulaşılmıştı. Savcının uyuşturucu trafiğini yönettiği ve FETÖ borsası oluşturduğu belirlenmişti. 
Örgüt üyelerinin, yabancı kişilerin üzerine alınmış GSM hatlarından FETÖ/PDY'ye üye olma suçlaması ile soruşturma başlatılan ve kovuşturma yapılmasına yer olmadığı yönünde karar verilecek olan şüphelileri tek tek arayarak "Hakkınızda FETÖ suçlamasıyla dosyanız bulunuyor. Eğer 500 bin lira verirseniz kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilecek" dediği ve bu şekilde 3 milyon lira para aldıkları tespit edildi.
Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen baron savcı O. Y., Antalya'da gözaltına alındı. Soruşturma dosyasında bir örgüt üyesi ile savcı arasında geçen diyalog dikkat çekerken, yapılan görüşmede örgüt üyesinin bir doktordan takipsizlik kararı karşılığında 400 bin lira para istemesi belgelendi.

Gazeteci Erk Acarer bu savcının uyuşturucu çete lideri olacak kapasitesi olmadığını, muhtemelen arkasında daha büyük bir baron olduğunu ileri sürdü. Büyük baronun Antalya-İstanbul-güney hattında yine Fetö borsasına adı karışmış güçlü bir avukat olduğu konuşuluyor.

Son Güncelleme: 23.07.2022 18:35:11
ETİKETLERbaron savcı uyuşturucu