UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN’IN SEÇİM EKİBİ, SERHAT ALBAYRAK’I ARATIYOR!

UÇANKUŞ’A ÖZGÜ SEÇİM YORUMU: ‘ERDOĞAN ZORLUYOR, ADAYI AÇIKLAYIN DİYE AMA MUHALEFET ISRARLA AÇIKLAMIYOR! ÇÜNKÜ…’

ERDOĞAN’IN SEÇİM EKİBİ, SERHAT ALBAYRAK’I ARATIYOR!

Böyle sürdüğü sürece, Erdoğan’a yakın kanallarda bile sürekli bu konu konuşuluyor! Sürekli CHP gündemde… Kim olacak, kim olacak?

İşte bu akşam da yine AK Parti’ye yakın CNN Türk’te sadece Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu konuşuldu!

Bu büyük bir hata AK Parti adına… Daha önce Berat Albayrak’ın, özellikle tüm medyada çok daha aktif olan abisi Serhat Albayrak, (medyadan gelmedi ama yıllar içinde kazandığı tecrübelerle) böyle durumlara engel oluyordu.

CHP tarafından bakarsak… Bu durumu gözleyen ve ulusal medyada zayıf olduklarını bilen Kemal Kılıçdaroğlu, başkan adaylarını açıklamadıkları sürece, belki de hiç yer bulamayacağı kanalları resmen kapladığı için fırsatı iyi değerlendirmeye başladı. O nedenle bir süre daha muhalefetin başkan adayını açıklamasını kimse beklemesin…

AK Parti içinde bu durumu gözleyenler de bu duruma bir önlem alacaktır mutlaka… Çeşitli tepkiler yüzünden Berat Albayrak ve hatta abisi Serhat Albayrak geri çekilmişlerdi. Gerçekten de kendilerini olağanüstü geri planda tutmayı başardılar. O arada TRT’deki ağırlığı başta olmak üzere Bilal Erdoğan ortaya çıktı. Ancak Bilal Erdoğan icraatıyla dikkat çekmesi gerekirken, kendisiyle, şahsıyla ilgili haberlerle ve onlarla uğraşmakla gündeme geliyor. Sonuçta görünen o ki, seçim yaklaştıkça yeniden Serhat Albayrak’ı aktif görürsek hiç şaşırmayacağız.

Ve Kılıçdaroğlu’ndaki değişim… Son dönemde yıldızını parlatmayı bildi ancak Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir lider karakteriyle yarışmak hiç kolay değil… AK Parti ciddi oy kaybetse bile Erdoğan için durum öyle değil… Güzel bir seçim yarışı olacak ama sonuçlarıyla ilgili konuşmak için çok erken… UçanKuş olarak biz, şu anda yapılan anketlerin çok önemli olduğuna inanmıyoruz.

Son Güncelleme: 25.07.2022 00:15:23
ETİKETLERSEÇİM