UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GAZİANTEP’TE NELER OLDU?

GÜNLERCE YAZDIK, ÇİZDİK VE GAZİANTEP’TEKİ EŞİ GÖRÜLMEMİŞ SİLAHLI BASKIN OLAYINDAN SONRA YAKALANAN YILMAZ ÖZTÜRKMEN’İN AVUKATLARI, ÖZTÜRKMEN’İN BÜYÜK İFŞAATLARDA BULUNACAĞINI VE İTİRAFÇI OLACAĞINI VE BÜYÜK OLAYLARIN ORTAYA ÇIKACAĞINI AÇIKLAMIŞLARDI. SONRASI?.. SESSİZLİK!.. ŞİMDİ SORUYORUZ.

GAZİANTEP’TE NELER OLDU?

1-Gaziantep’te hasımlarıyla arasında çıkan büyük olaylar sonrası kalaşnikofla yol kesen ve sonrasında itirafçı olmak isteyen, tüm mafya yapılanmalarını ve çökme olaylarını açıklayacağını söyleyen Yılmaz Öztürkmen’in ifadesini ne savcı, ne hakim almıştı. Bu durumu kamuoyuna açıklayan avukatları şaşkınlıklarını gizleyememişlerdi. Sonrasında Adalet Bakanlığı bu konuya el attı mı?.. Belli ki Susurluk gibi çok derin bir ilişkiler yumağı ortaya çıkacak!.. Adalet Bakanlığı bu konuyla ilgili ne yaptı, olay inceleme altına alındı mı?..

2-Adalet Bakanlığı, olayla ilgili sözü edilen tüm kişilerin ifadelerinin alınması, olayın tüm çıplaklığıyla ortaya çıkmasını sağlamak için gerekli merciilere talimat verdi mi?..

3-Yılmaz Öztürkmen kimi, kimleri ve neleri anlatacak?.. Bu kadar gün geçti, neden bir ses seda yok?..

4-Gaziantep halkı, UçanKuş’a yazıp, DM atıp, bu olayın tamamen açığa çıkmasını istiyor. Toplumu bilgilendirecek bir açıklama neden yapılmıyor? Hatta neden hala böyle bir olay hiç yaşanmamış gibi davranılıyor?

5-UçanKuş TV olarak biz talibiz, Yılmaz Öztürkmen’le görüşmeye ve röportaj yapmaya… Yarın da Adalet Bakanlığı’na resmen başvuruda bulunacağız. Gaziantep’e bir muhabir ve kameraman gönderip, Yılmaz Öztürkmen’le konuşup, ne diyorsa aynen yayınlamak için… İsterse Adalet Bakanlığı yanımıza bir gözlemci de verebilir. Bakalım Adalet Bakanlığı’na yapacağımız yarınki resmi başvuruya bir yanıt alabilecek miyiz?..  Sayın Bakan Bekir Bozdağ, yardımcıları Hasan Yılmaz, Zekeriya Birkan, Yakup Moğul ve Akın Gürlek, bizlere bu konuda yardımcı olursanız, seviniriz.

Öncelikle Gaziantep halkının ve tabi ki tüm Türkiye’nin gerçekleri öğrenmeye hakkı var.  

Son Güncelleme: 25.07.2022 00:19:05
ETİKETLERGAZİANTEP