UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILLAR SONRA GELEN BÜYÜK KAVUŞMA... ATİYE ABLASINI BULDU!

Ünlü şarkıcı Atiye, Ceyda Düvenci’nin sunduğu Bambaşka Sohbetler’de ailesiyle ilgisi şaşırtan bir itirafta bulundu.

YILLAR SONRA GELEN BÜYÜK KAVUŞMA... ATİYE ABLASINI BULDU!

“Ablam varmış, aynı şehirde yaşayıp birbirimizden haberimiz yokmuş” diyen Atiye, kız kardeşi Mirjana ile hikayesini böyle anlattı:

“Ablam varmış, aynı şehirde yaşayıp birbirimizden haberimiz yoktu. O da müzisyen, piyano çalıyor, besteleri var. Birbirimizi bulduk. Babam yıllar önce söylemişti, kardeşin olabilir diye… Aile içinde konu yoğun olarak açılmadı. Araştırdım ve bir şekilde ablamı buldum, ilk olarak fotoğrafını gördüm, bana da çok benziyor babama da çok benziyor. Ablam için büyük bir şok oldu. Önce babamla bir araya geldiler, inanmadı bize… Ben emindim, bize çok benziyor. Senelerce aynı şehirde yaşayıp hiç tanışmadık, Türkçe bilmiyor, bir Alman gibi yetişmiş. Birbirimizi gördüğümüzde, her şey netleşince birbirimize sarıldık. O günden bugüne çok yakınız, birbirimizi seviyoruz. Benimle ilgili şarkı yazdı, Bremen’de stüdyoya girdik birlikte okuduk. Benim kızımla aynı yaşta kızı var.. Benim için çok pozitif, çok olumlu, hayatıma giren bir hediye gibi görüyorum…”

Atiye ve kız kardeşi Mirjana'nın birlikte okudukları şarkının ismi ‘Schwesterherz’ Türkçesiyle "canım kardeşim" anlamını taşıyor.

Son Güncelleme: 18.08.2022 09:45:51
ETİKETLERatiye