UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALEVİLER’İ SEÇİM UĞRUNA TAHRİK ETMEYE KALKANLARA YAZIKLAR OLSUN

MUSA EROĞLU’NUN HZ. ALİ’YLE İLGİLİ REZİL SÖYLEMİNİ BURADA YAYINLAMAYI BİLE UYGUN GÖRMÜYORUZ!

ALEVİLER’İ SEÇİM UĞRUNA TAHRİK ETMEYE KALKANLARA YAZIKLAR OLSUN

Seçim öncesi Aleviler bu oyuna gelmez.

Aleviler, haklarını hukuken aramayı bilirler. Nerden biliyoruz.

Bizim UçanKuş TV’nin Yönetim Kurulu Başkanı Can Tanrıyar da Alevi’dir. Ancak namazını kılan, orucunu da tutan bir kimse olduğu için bazıları tarafından  ‘Sen Alevi değil misin, neden namaz kılıyorsun’ gibi kasıtlı söylemlere cevap vermekle geçmiştir hayatı!

Bir Alevi olarak Medya patronu olmasından da rahatsızlık duyanlar çok olmuştur. Başına sürekli çorap örmeye çalışan, kanalını elinden almaya uğraşanlara kadar! Ama O da, Alevi derneklerinin Musa Eroğlu olayında yaptığı gibi hep hukuk yolunu kullanmayı seçmiştir. Şimdiki düzende büyük adaletsizlikler olmasına rağmen…

Can Tanrıyar aslen Tunceli Pülümürlü ve o topraktan olan çoğu insan gibi, ailesinin hepsi üniversite eğitimi almış insanlardır. Neden Can Tanrıyar’ı örnek verdik, ondan biliyoruz. Şu Musa Eroğlu gibi olaylarla Aleviler’i çığrından çıkartamazlar, sadece çok incitirler. Ve hukuki mücadeleden asla vazgeçmezler.

Biz UçanKuş çalışanları da patronumuzun bize öğrettiği hoşgörüyle, Musa Eroğlu gibilere sadece ‘YAZIKLAR OLSUN’ diyoruz!

Son Güncelleme: 1.09.2022 11:58:03
ETİKETLERALEVİLİK