UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BOZÜYÜK’TE KURTULUŞUN 100. YILINDA MURAT BOZ RÜZGÂRI ESTİ

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçenin kurtuluşunun 100. yıl dönümü nedeni ile düzenlenen Murat Boz konseri yoğun ilgi gördü. Bozüyük kurtuluşunun 100. yılını unutulmaz bir gece geçirerek kutlarken sevilen sanatçı hasta olmasına rağmen sahneye çıkarak Bozüyüklü hayranlarıyla buluştu.

BOZÜYÜK’TE KURTULUŞUN 100. YILINDA MURAT BOZ RÜZGÂRI ESTİ

Bozüyük Belediyesi Kapalı Pazar Otoparkında ücretsiz olarak gerçekleştirilen konseri yaklaşık olarak 50 bin kişi izledi. Şarkı ve marşların hep bir ağızdan söylendiği konser programındaki coşku hiç azalmadı. Konser başlangıcında Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, izleyenler arasında dolaşarak hemşehrilerine ‘hoş geldiniz” dedi.  Muhteşem kurtuluş gecesinde ilk olarak sahne alan Hemdert müzik grubu sevilen şarkılarını seslendirdi. Gençlerin beğeni ile izlediği grup şarkıları ile coşturdu. Hemdert Grubu sahnedeyken sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu kısa bir konuşma yaparak “Bozüyük, gençler, tüm hemşehrilerim hepiniz çok güzelsiniz. Grubumuzun söylediği şarkılar çok güzel değil mi? Hemdert müzik grubuna buraya kadar geldikleri ve bizimle oldukları için teşekkür ediyorum.” diyerek çiçek takdiminde bulundu. Hemdert grubunun hemen arkasından sahne alan sevilen pop müzik sanatçısı Murat Boz ise yoğun tezahüratlarla sahneye gelerek Bozüyüklü hayranlarıyla buluştu. Gençlerin heyecanla beklediği sanatçı sevilen şarkılarını Bozüyüklü hayranları için seslendirdi. Konser sırasında izleyenlere hitap eden sevilen sanatçı “Bozüyük, hoş geldiniz, hoş buldum, inanılmaz güzel görünüyorsunuz. Canlarım geç kalmışım valla Bozüyük’e, geç kalmışım. Bugün benim için çok değişik bir gün, çok hastayım. Serumla şu an buradayım. Doktorumuzdan Allah razı olsun, serumlarla buradayız. Bir sürçülisan edersek affola. Sizi burada böyle bekletmek istemedim, ‘sahneye çıkacağım’ dedim ve çıktım. Bugün bütün şarkıları birlikte söylüyoruz” dedi.  Gece boyunca birbirinden güzel şarkılarını Bozüyük’ün kurtuluşunun 100. yıl dönümü sebebiyle büyük bir coşkuyla seslendiren sanatçı sahnede ayrıca muhteşem bir davul gösterisi yaptı. Murat Boz konser sırasında “Gülşen’e selam olsun buradan, onu çok seviyoruz, Gülşen’i çok seviyoruz, çok sevdik, sevmeye de devam edeceğiz” diyerek selam gönderdi.

Konser sırasında sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Murat Boz’a ‘Bozüyük’ü nasıl buldun’ diye sordu. Sevilen sanatçı Murat Boz bu soruya ‘muhteşem, muhteşem, muhteşem, başka güzel buldum’  yanıtını verdi. Başkan Bakkalcıoğlu daha sonra “Kurtuluşun 100. yılını kutluyoruz. Bozüyük Kurtuluş Savaşı’nda Türk’ün Makûs talihinin yenildiği yer. Bizi onurlandırdınız, çok teşekkür ediyorum” dedi. Ardından Murat Boz’a

Başkan Bakkalcıoğlu’nun eşi Merih Bakkalcıoğlu çiçek takdim etti. Daha sonra Başkan Bakkalcıoğlu Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ü sahneye davet ederek sevilen sanatçı Murat Boz’a Atatürk plaketi takdim etti. Plaket takdiminin ardından gençler hareketli şarkılarla doyasıya eğlenirken kurtuluş coşkusunu da doyasıya yaşadılar.

Konser programını Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel ve Bozüyüklüler ile çevre il ve ilçelerden gelenler izledi

Son Güncelleme: 15.09.2022 11:55:15
ETİKETLERMURAT BOZ