UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“EDDIE MURPHY SEN KİMSİN YA?”

Sanatçı kişiliğinin yanı sıra söylemleriyle de adından sıkça söz ettiren İzzet Yıldızhan, önceki akşam Kıbrıs Chamada Prestige Hotel’de sahne aldı. Sahne öncesi gazetecilerin sorularına cevap veren İzzet Yıldızhan, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

“EDDIE MURPHY SEN KİMSİN YA?”

Bir araştırma şirketinin yapmış olduğu Türkiye nüfusunun her geçen yıl yaş ortalamasının arttığı hatırlatılması üzerine, “Bu anlamda Türkiye’nin yaş ortalamasını düşürmek için çocuk yapmaya devam edeceğim. O bir aktör var Eddie Murphy diye 10 çocuğu varmış. Sen kimsin ya! Anlaşılan o ki bu rekoru yine benim sahip olmam gerekiyor. Artık 9 çocuğum var. İlk hedefim bu sayıyı 12’ye çıkarmak” diyerek gülümsedi.  

OĞLUNU EVLENDİRİYOR

Büyük oğlu Mustafa’nın önümüzdeki hafta nişanlanacağını da söyleyen Yıldızhan, “Mustafa’da evlilik yolunda ilk adımı atıyor. Huzur, mutluluk dolu yuvaları olur inşallah. İnşallah nasip olurda çocukları olursa şimdiden söylüyorum dede kelimesini duymak istemiyorum. Büyükbaba diye hitap edilmesi tercihim.” dedi.

Nükhet Duru’nun tayt açıklaması hakkında da konuşulan İzzet Yıldızhan, “Nükhet haklı ama biraz geriden geliyor sanırım. Ben bu sözleri aylar önce söyledim. İlk önce insanlar beni eleştirse de daha sonra haklı bularak özür de dilediler. Bende Nükhet’te kendi düşüncelerimizi söyledik ve buranın Türkiye olduğunu belirttik.” dedi.

Son Güncelleme: 31.10.2022 21:55:50
ETİKETLERİZZET YILDIZHAN