UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜLKENİN PARALARINI İNGİLTERE’YE GÖTÜREN LONDRA ÖRGÜTÜ İFŞA...

BİZİM MİT BUNLARI ELİNDEN KAÇIRMAZ! KILIÇDAROĞLU, LONDRA’DA, BİZİM ARTIK ‘LONDRA ÖRGÜTÜ’ DİYE SIFATLANDIRACAĞIMIZ HAİNLER’İN CHELSEA’DEKİ ÖZEL SOKAKLARINI BİLE BULDU, GÖRÜNTÜLEDİ! ŞİMDİ NE OLACAK PEKİ?

ÜLKENİN PARALARINI İNGİLTERE’YE GÖTÜREN LONDRA ÖRGÜTÜ İFŞA...

Öncelikle bunları, Ak Parti’ye yakın iş insanları diye görmeyelim. Çünkü bizim de birebir şahit olduğumuz olaylar var! Bunlar sadece rant’cı! Bazıları Erdoğancı görünüp arkasından etmedikleri lafları bırakmıyorlar. Hatta bir ara Meral Akşener’e, özellikle de İmamoğlu’na çok yanaştılar ancak Kılıçdaroğlu’nun dünkü Londra çıkarması sonrası muhalefetten onlara ekmek çıkmayacağını anlamışlardır! Şimdi yeniden Ak Parti’ye çark çalışmalarına başlarlar. Bu ‘Londra Örgütü’, hatta ‘Londra Golf Örgütü’ de denilebilir, çünkü hiç bilmedikler halde kendilerini bir üst sınıfa taşımak için golf oynuyorlar, daha doğrusu oynar gibi yapıyorlar! Muhalefet seçimi kazanırsa belli ki bunların hiç şansı yok. Hatta Türkiye’de bunlar için özel mahkemeler bile kurulabilir.

Şayet Erdoğan devam ederse o da yapacaktır, hatta seçim olmadan bunların ipliğini pazara çıkarırsa büyük puan toplar.

Bu olay parti değil, ülke sorunu… Bunların kaçırdıkları paralar yüzünden bu ülke hiç haketmediği halde yoksulluk çekiyor, enflasyonla cebelleşiyor. Çünkü o para herkesin, sizin, bizizm paramız.

Bunlar bırakın gayrimenkuller dizmeyi, akrabalarını da getirtmek, kısa vadede sorun yaşamamak için otel bile yapmışlar Londra’da…

Bunlar kimler? İfşa olmamak için bir çok internet sitesini ve medya mecrasını fonladıkları da biliniyor. Hatta Erdoğan’ın da birebir bildiği isimler olduğunu bizzat biz de biliyoruz. Herhalde zamanını bekliyor! Ya da MİT mi, başka bir kurum mu ortaya çıkarır ya da bu duruma belki medya da el atar. Hiç biri yapmasa bile biz UçanKuş TV kameralarıyla Londra’da karşılarına dikileceğiz. Bir de unutmadan, sırada Malezya ve Dubai de var! UNUTMAYIN, İYİ Kİ UÇANKUŞ VAR! Bunu yakında çok söyleyeceksiniz!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN


Son Güncelleme: 7.11.2022 11:13:58
ETİKETLERlondra orgütü