UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SIR ÖLÜM!..

İŞ İNSANI DİLEK ERTEK’İN SIR ÖLÜMÜNÜN YANKILARI SÜRÜYOR! ERTEK, TAHİTİ’DE CİNAYETE Mİ KURBAN GİTTİ?

SIR ÖLÜM!..

Lüks bir mücevherat markasının Türkiye distribütörlüğünü yapan Dilek Ertek'in arkadaşlarıyla çıktığı Tahiti tatilinde hayatını kaybetmesinin yankıları devam ediyor. Dilek Ertek'in tatile adı bilinmeyen kız arkadaşıyla çıktığı öne sürülüyor. Dilek Ertek'in tatilde ölmesi kuşkulara da davetiye çıkardı. Dilek Ertek'in beraber tatil yaptığı sevgilisinin gemi güvenliğine "Dilek kayıp" diye haber verdiği konuşuluyor. Erkek arkadaşı sabah, öğle ve akşam yemeklerinde dahi görünmeyen Dilek Ertek’in kayıp olduğunu tam 20 saat sonra akşam saat 22:00’de bildiriyor. Olay gece 03:00 sıralarında oluyor ancak sevgilisi 20 saat sonra gemi yönetimini bilgilendiriyor. Olayın farklı yönleri de var. 71 yaşındaki Dilek Ertek, Bora Bora’da doğum günü kutlayacak ve oradan Los Angeles’a geçecekti. Markete bile mücevherlerini takarak giden ve her zaman üzerinde milyon dolarlık takılar taşıyan Dilek Hanım’ın odasından hiç Mücevher çıkmıyor. Gemi yönetimi eşyaları teslim ediyor ama çantasında sadece kıyafetleri ve kişisel eşyaları var. Dilek Hanım’ın takılarının olmaması olaya farklı bir boyut kazandırıyor. Ertek'in oğlu Gökçe Atuk'un ise cinayetten kuşkulandığı öne sürülüyor. İş insanı Dilek Ertek öldürüldü mü?

Cemiyet dünyasının tanınmış yüzü Dilek Ertek, Tahiti seyahati esnasında dengesini kaybedip cruise gemisinden denize düştü.

Oğlu Gökçe Atuk, günlerdir helikoplerle Pasifik Okyanusu'nda annesinin cansız bedenini arıyor. Diğer taraftan kaza ile ilgili Tahiti'de soruşturma başlatıldığı, Atuk'un hukuki süreçle de yakından ilgilendiği belirtildi.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


 

Son Güncelleme: 7.11.2022 11:16:20
ETİKETLERsır ölüm