UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAİN SALDIRI İLE İLGİLİ SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün İstanbul İstiklal Caddesi'nde altı kişinin can verdiği bombalı saldırının ardından bir son dakika açıklaması yaptı. Soylu, "ABD'nin taziyesini kabul etmiyoruz, reddediyoruz" dedi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü teröristin, PKK'nın talimatıyla eylemi gerçekleştirdiğini açıklamıştı.

HAİN SALDIRI İLE İLGİLİ SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Taksim İstiklal Caddesi’ndeki patlamaya ilişkin son gelişmeleri canlı yayında duyurdu. “Güçlü şekilde karşılık vereceğiz” diyen Süleyman Soylu, şunları söyledi:

MÜTTEFİKLİĞİMİZ TARTIŞILMALIDIR

– Biz bize verilen mesajı aldık, mesajın ne olduğunu da biliyoruz. Amerikan Büyükelçiliği’nin taziye mesajını kabul etmiyoruz, reddediyoruz. Kobani’yi terör bölgelerini besleyen, oradan Türkiye’nin huzurunu bozmaya çalışan bu anlayışa, kendi senatolarından para gönderen bir devletle müttefikliğimiz elbette tartışılmalıdır.

– Biz kimsenin düşmanı değiliz, kimseye kalleşlik yapmıyoruz. Kalleşliklere tahammül edecek gücümüzün kalmadığını ifade etmek istiyorum. Operasyonlar devam ediyor. Yakalanmasalardı bugün Yunanistan’a kaçacaklardı.

– PYD’yi orada kim besliyorsa fail odur. Piyonları çok fazla tartışmanın bir anlamı yoktur. Bu aldığımız mesaja çok güçlü hem de çok güçlü bir mesaj vereceğiz.

– Olay sonrası yapılan teknik dinlemede açık bir şekilde terör örgütünün talimatı teröristin öldürülmesine yönelikti. “Kanala atın” talimatı var net bir şekilde.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN


Son Güncelleme: 14.11.2022 12:05:25
ETİKETLERSYLU AÇKLAMA