UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ DAHA ÖNCEDEN YAZMIŞTI!

UÇANKUŞ, BU AKŞAM BOL BOL TV KANALLARINDA DİNLEYECEĞİNİZ AK PARTİ’NİN İYİ PARTİ’YE YAKINLAŞMASI/DAVET OLAYINI AYLAR ÖNCE 28 TEMMUZ’DA YAZMIŞTI! YAZI-YORUM:

UÇANKUŞ DAHA ÖNCEDEN YAZMIŞTI!

O günkü yazıda Erdoğan’ın eski tarzdaki gibi Cumhurbaşkanı kalıp, Meral Akşener’in Başbakanlığı konusunda iki tarafın arasında bir anlaşma olabileceğini anlatmıştık.

Ak Parti’deki ciddi oy kaybının matematik olarak olayı buraya götürebileceğini ve bu yüzden İYİ Parti’nin kilit parti olabileceğini yazmıştık.

Yazımızı okuyan halk çok mantıklı bulmuş ancak çoğu taraflı olan medya dünyası konuyu masaya bile yatırmamıştı!

Ama Erdoğan’ın bugünkü davetinden sonra her yerde, bu akşam televizyonlarda bu konuyu dinlemeye hazır olun!

Tabii ki, UçanKuş yazdıktan 3 ay 20 gün sonra!

Eeee bu kadar farkımız olacak tabii…

Özgür, bağımsız olmanın getirdiği geniş istihbarat ağımızla takipçilerimizi her zaman önceden bilgilendirmek bizim bir numaralı görevimiz.

Bundan sonrası Meral Akşener’de… 3 ay önce olsaydı bu çağrı, hemen karşılık bulabilirdi ama şimdi Erdoğan’ın Meral Akşener’i ikna etmesi kolay değil…

Bir anda ‘hayır’ da denilebilir ama kesin bir netice için bir süre beklenmesi gerekecektir. Anında ‘evet’ denmesini ise beklemiyoruz.

Yani 28 Temmuz’da yazdığımız gibi kilit parti İYİ Parti’dir.

Ve Erdoğan’ın bugünkü açıklamasıyla seçimin Ak Parti adına tehlike altında olduğu ortaya çıkmıştır. Erdoğan’ın İYİ Parti açıklamasını KAMERALAR önünde değil de içinde OSMAN GÖKÇEK gibi ÖNEMLİ(!) gazetecilere yapması da, aslında AKŞENER’den gelecek tepki öncesi bir TEDBİR olarak(BİLDİĞİMİZ KADARIYLA ÇEKİM YOK) görülebilir!

Medya olayında örnekleme yaptığımız gibi Erdoğan’ın İYİ Parti’ye davette bulunma mecburiyetine kadar gittiği yolda en büyük handikaplarından biri çevresi!.. Toplumun büyük antipati duyduğu Gökçek ailesini hala her seyahatte yanında tutması gerçekten çok düşündürücü!.. Onlar da tweet atıp Cumhurbaşkanı’yla ne kadar yakın olduklarını gösteriyorlar! Babasını görevden al, oğlunu her seyahate götür! Bu işte bir yanlışlık var ama ne?

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN! https://www.instagram.com/p/ClEAIGStkjF/

Son Güncelleme: 17.11.2022 17:10:53
ETİKETLERUÇANKUŞ YAZMIŞT!