UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KILIÇDAROĞLU: “ÇALINAN 18 MİLYAR DOLARI KURUŞUNA KADAR ALACAĞIM”

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, KİRLİ SERMAYENİN 418 MİLYAR DOLAR ÇALDIĞINI VE DÜNYANIN NERESİNE GİDERLERSE GİTSİNLER GERİ ALACAĞINI SÖYLEDİ!

KILIÇDAROĞLU: “ÇALINAN 18 MİLYAR DOLARI KURUŞUNA KADAR ALACAĞIM”

Biz de UçanKuş olarak, Ak Parti’ye yakın görünen bazı işadamlarının, yanlarına bazı sanatçıları ve önemli avukatları bile alıp nasıl gizlice çok önemli bir muhalefet çalışması yaptığını daha önce yazmıştık.

Kılıçdaroğlu, şimdi bunların kendi kapısını çaldıklarını ama asla kabul edilmediklerini söylüyor.

Aslında bu sadece Kılıçdaroğlu’nun problemi değil!..

Bu işadamlarından bazılarının kurduğu çetelerin (hem de dışarıya karşı Ak Parti’li görünen) şimdi Erdoğan’a kumpas kurmaya çalıştıklarını da Erdoğan’ın bizzat kendisinin de öğrendiğini çok emin kaynaklardan biliyoruz.

Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi bir çok iş insanı Londra-Dubai ve Malezya hattında ‘yerleşkelerini’ kurmuşlar bile!..

Ancak Erdoğan sessiz, Kılıçdaroğlu da bilmesine rağmen isimlerini vermiyor!

Erdoğan’ın sessizliğinin nedenini bilmiyoruz ama Kılıçdaroğlu, acaba söz konusu iş insanlarıyla, İmamoğlu İBB’de iş yaptığı için mi isim vermiyor? Şayet isim verirse, kendi başlarına patlayacağı için mi susuyor, bilemiyoruz!

Ancak şunu görüyoruz ki, Kılıçdaroğlu’nun artık özgüveni tavan yapmış durumda ve bu havayla Cumhurbaşkanlığı adaylığını da açıklamış görünüyor.

Sözü edilen kayıp 418 milyar lira ve bunu yapan isimlerin bir türlü açıklanmamasıyla ilgili sizin görüşleriniz neler?

(Not: Biz öncelikle iddia edilen yer olan Londra’da araştırmalara başladık bile… Siyasiler isim vermeseler bile oradaki arkadaşlarımız fotoğraflarıyla belgeliyorlar. Ülkenin parası demek, hepimizin parası demek… Yurt dışına kaçırıldıysa sadece siyasiler değil medya da bunu ortaya çıkarmalı görüşündeyiz)

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN


Son Güncelleme: 5.12.2022 10:56:55
ETİKETLERKEMAL KILIÇDAROĞLU