UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAVCILIK CEZAYI AZ BULUP İSTİNAFA BAŞVURDU BİLE!

BU YAZI/YORUM SADECE UÇANKUŞ’TA!.. ALDIĞIMIZ DUYUMLARLA BU OLAYA BİZ “BALON OPERASYONU” İSMİNİ KOYDUK!

SAVCILIK CEZAYI AZ BULUP İSTİNAFA BAŞVURDU BİLE!

Neden?

Karar siyasi veya değil… Farkettiniz mi, Erdoğan’a, Ak Parti’ye en yakın isimler bile, örneğin Abdulkadir Selvi, Cem Küçük gibi yazarlar dahil, hayatta Erdoğan’a Ak Parti’ye toz kondurmayacak kişiler bu kararın yanlışlığını, hatta İmamoğlu’na Cumhurbaşkanlığı yolunun açıldığını siyasileri suçlayarak yazmaya başladılar! Muhalif kanat da öyle yazıyor zaten… Ve tümden herkes “balon”u şişiriyor!

Toplum bir anda İmamoğlu’na kilitlenecek. Sonrası mı? Aldığımız duyumlara göre İBB’yle ilgili öyle dosyalar, öyle skandallar var ki, çok kısa sürede arka arkaya bunlar patlayacak! Belki de görüntülü/sesli, toplumu şoke edecek olaylar ortaya çıkacak! İşte o zaman ne olacak, Cumhur İttifakı’nın Millet İttifakı’na yüzde 60’a yüzde 40 geride olduğu bir noktadan dönüş imkanı anca böyle olacak! Bunun Mansur Yavaş için yapılma imkanı yoktu. Çünkü Ankara’dan böyle dosyalar çıkmadı! Hele hele bir de şimdi İmamoğlu’nu aday gösterseler, Ak Parti için esas o zaman ballı kaymak olacak! Toplum şu anda İmamoğlu’nun yanından ayrılmayan 6’lı masaya da güvenini kaybedecektir. Yani kimse yılların Ak Partisi’ni bu kadar hafife almasın! Bu arada istinaf/yargıtay da hızlı yürür. İmamoğlu başvurmasa bile savcı cezayı az bulup hemen istinafa başvurdu bile! Yani herşey çok hızlı olacak! Ayrıca yukarıda yazdığımız gibi “balon operasyonu” patladığında, İçişleri Bakanı da İmamoğlu’nu hemen görevden alacak, o arada seçim bitmeden de karar kesinleşecektir. Ak Parti de, İstanbul kendilerinde olarak seçime girecek, İmamoğlu ise patlayan bombalar ve yeni açılacak davalarla uğraşacaktır.

Bu, UçanKuş’un biraz duyum, biraz mantık, biraz tahmin ve en önemlisi hiç sekmeyen ve bugüne kadar her yazdığının doğru çıkmasını sağlayan müthiş istihbaratı sonucu kaleme alınmıştır. Kimse darılmasın, gücenmesin bu bir özgür medya fikir yazısıdır. Kimseyi de karalamak gibi bir art niyetimiz yoktur.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 18.12.2022 10:51:37
ETİKETLERSİYASİ KARAR MI