UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KILIÇDAROĞLU’NU İSTEMEYEN KESİM!

KILIÇDAROĞLU'NU İSTEMEYEN KESMİ ARAŞTIRDIK!

KILIÇDAROĞLU’NU İSTEMEYEN KESİM!

HANİ BİR DÖNEM SÖZÜ EDİLEN “BENİM MEMURUM İŞİNİ BİLİR” SÖZÜ TARİH OLUR!İHALE SKANDALLARI TARİHTEN SİLİNİR!YANLIŞ YAPANLARI, SİYASİ VEYA BÜROKRAT HEMEN GÖREVDEN ALIR!BİNAYA, TAŞ’A YATIRIM SINIRLANIR, İNŞAATCILARIN CANI SIKILIR! TARIM-HAYVANCILIĞA AĞIRLIK VERİR, FİYATLAR İNER, MARKETLERİN DE KAZANCI DÜŞER!YURT DIŞINDAN, ÖZELLİKLE BATI’DAN PARA GİRİŞİ ÇOK OLUR, DÖVİZ DÜŞER, İHRACATÇILAR İSYAN EDER! AKRABA, HISIM AVANTAJLARI BİTER, ÇOK KİŞİNİN KAPISI KAPANIR! ADLİYELER BAMBAŞKA BİR DÜZENE GEÇER, ÇOK KİŞİNİN CANI YANAR! LONDRA-DUBAİ-MALEZYA ÜÇGENİNDE AT KOŞTURAN BİRİLERİ YARGILANIR!

Yani say say bitmez!

Bu kafada birinin iktidara gelmesinden kendi ittifakı içinden bile bir çok insan rahatsız olur, çünkü torpil hakkı, şimdiki uydurma tabiriyle “pozitif ayrımcılık” göremezler.

Medya reklamlarında eşitlik sağlanır ki bu büyük pastaya sahip olan medyanın işine hiç gelmez!

Eee, nasıl seçilecek bu adam, kim oy verecek, bu kafayla mı ülkeyi yönetecek?

Var olan düzenin bozulması çok insanın işine gelmez, sen parti başkanı kal Kılıçdaroğlu, biz senin arkandan konuşulanları şöyle bir derledik ve sonuç olarak, “Sen fazla dürüstsün, düzeni bozarsın!!! İyisi mi vazgeç bu sevdadan!!!” Hinoğlu hin biri olsun aday!

(Bir önceki haberde eleştirmiştik, bu haberde tam tersi oldu, hakkıyla övdük, tabii ki nükte yaparak. İyiye iyi, kötüye kötü, tarafsızlığımızın bir numaralı sırrı… Bir sonraki gözlem yazımız, “Erdoğan’ın avantajları ve dezavantajları” olacak)

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 18.12.2022 11:13:56
ETİKETLERKILIÇDAROĞLU