UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİNİN CILKI ÇIKMIŞ!

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU’YA SESLENİYORUZ. TEK YAPACAĞI ŞEY, YOUTUBE’DAN SÖZ KONUSU VİDEOYU DİNLEMEK! VE… BU KONUŞMALARI, KAYDETMEK DE, YAYINLAMAK DA ASLINDA SUÇ… KAYITTAN, KONUŞMAYI SEREN SERENGİL’İN KAYDETTİĞİ BELLİ! BUNU NEDEN YAPTIĞI VE NEDEN YAYINA VERİLDİĞİ İSE BELLİ DEĞİL!

MAGAZİNİN CILKI ÇIKMIŞ!

Şu anda youtube’a konmuş, çeşitli sosyal medya mecralarında da şu anda yayınlanıyor.

Konuşma bir felaket… Seren Serengil’le ünlü bir avukatın telefon konuşması…

Dışarıdan düşman zannedilen ama konuşmayı dinlediğinizde, herkesin kirli çamaşırlarının ortaya serildiği ancak ince ince tehditlerin de savrulduğu bir konuşma…

Bir taraf, Beyaz TV’deki bir yapımcının koka*in içerken çekilmiş videolarını yayınlamaktan söz ediyor. Seren Serengil’in aynı yapımcıyı tehdit ettiği de konuşuluyor. Seren bu arada, kendisine dava açmayan kalmadığını ama hiçbir şey olmadığını anlatıyor!

Serengil, metres kelimesinin sadece “nikahsız yaşayan” manasına geldiğini, kötü bir şey olmadığını söylerken, avukat ise Cumhurbaşkanı’nın uçağına binen Ak Parti grup sözcüsü birinden söz ediyor. Beyaz TV’nin esas sahibi Melih Gökçek’in telefonu alınması, aranması konuşuluyor.

Daha da kötü ifşaatlar var. Çok ünlü bir hanım şarkıcının aslında kadınlardan hoşlandığı ve esas ilişkisinin kadınlarla olduğu iddia ediliyor!

Şimdi diyeceksiniz ki, “Dinleyelim bu video’yu”… Dinlemek isteyen gider youtube’dan diğer sosyal medya hesaplarından dinler ama bizim için asla bu etik bir hareket olmaz ve ayrıca hukuken de yanlış!.. Bu haberi yapmamızın nedeni de bu rezilliğe prim vermemek, ilgilileri uyarmak için… Herkes sosyal medya’dan duymuş, dinlemiş zaten… Ama biz tam tersi, bunun büyük bir suç olduğunu belirterek, ilgililere sesleniyoruz. Koka*in konusu geçtiği için de özellikle Süleyman Soylu’ya!.. Tamam her gün birilerini yakalıyorsunuz ama tanınmış insanların, televizyoncuların, ünlülerin extra bir özelliği mi var, oralara hiç uğramıyorsunuz? Bakalım @suleyman_soylu bu konuda sessiz mi kalacak, yoksa araştıracak mı?

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

 

Son Güncelleme: 26.12.2022 22:01:46