UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KÖSTEBEK KİM? AÇIKLIYORUZ!..

TEK BİR YERDEN ÇIKIYOR, İKİ AŞAMALI BİR OPERASYON VE SON DURAK KEMAL KILIÇDAROĞLU! İŞTE AÇIKLIYORUZ.

KÖSTEBEK KİM? AÇIKLIYORUZ!..

Basit bir “köstebek” hikayesi değil! Operasyonun bir “gidiş yolu” var! Şimdi Ak partililer ve medya araştırıyor. İktidar’ın yapacaklarını Kılıçdaroğlu nasıl önceden öğrenip, açıklıyor diye?

CHP akıllı bir politika izleyip, bilgileri bürokratlardan aldığı izlenimi veriyor. Ama bu tamamen bir şaşırtmaca! Çünkü hükümetin planları, daha bürokratlara gitmeden Kılıçdaroğlu’nun haberi oluyor!

İşte UçanKuş açıklıyor:

1-Haberler kabineden sızıyor! Hükümet içindeki bir Bakan’dan! O bakan, içeride ne oluyor, ne bitiyor, dışarıdan birine ama CHP’ye veya başka bir partiye değil, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e anlatıyor.

2-Abdullah Gül, Bakan’dan aldığı bilgileri, 6’li masada olan, kendine yakın, eski Ak Parti’li liderlere iletiyor!

3-Üçüncü aşamada, bu iki lider, bildiklerini direkt olarak kendileri açıklamıyor, çünkü Ak Parti içinden kimlere yakın oldukları belli ve onların üzerine kalacağı için 6’lı masanın büyük ortağı ve Ak Partili’lerle hiçbir yakınlığı olmayan Kılıçdaroğlu’na iletiyorlar.

4-Bilgi bu şekilde “aktarmalı” gelerek Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kullanılıyor. Sonuçta Ak Parti içinde de kıyamet kopuyor. Arıyorlar, arıyorlar sızıntıyı bulamıyorlar.

5-Ancaaaaak! Bu kolay çözülemeyecek “servisi” Erdoğan çözdü nihayet… Çok yeni çözdü. Kim bu Bakan derseniz? Şöyle anlatalım. Sözü edilen Bakan, geçenlerde Erdoğan’dan bir bütçe konusunda destek istedi ve ne cevap aldı biliyor musunuz: “Antalya’daki kardeşine söyle, bu sefer o versin parayı, ondan al” dedi!

Bu yazı önüne gittiğinde, Erdoğan, “Yahu bunu da mı duymuşlar?” diyecek! O Bakan ise bu haberi ve özellikle de iki kişi arasında geçen üstteki konuşmayı da yazdığımızı öğrendiğinde, bu yılbaşı gecesi O’nun için pek eğlenceli geçmeyecek!

Aklınıza takılabilir, Abdullah Gül bunu neden yapıyor diye! Çünkü Abdullah Gül, 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor. Sözünü ettiğimiz iki lider ve Meral Akşener’de problem yok ama Kılıçdaroğlu’nun da ikna olması lazım! İşte bu köprünün kurulma nedeni de bu! Bakan’ın da kim olduğunu çözmüşsünüzdür herhalde!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 2.01.2023 10:49:20
ETİKETLERKÖSTEBEK