UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEYAZTV ’DE SON GÜNLERDE ÜST ÜSTE ACAYİP BİR ŞEYLER OLUYOR!

Sabah yayınlarında, gizlice kayda alınmış avukatların sesleri yayınlanıyor! Büyük rezalet ve büyük davalar açılıyor.

BEYAZTV ’DE SON GÜNLERDE ÜST ÜSTE ACAYİP BİR ŞEYLER OLUYOR!

Şimdi ise kanalın sahibi #OsmanGökçek çıkıyor, artık baştan sona magazine boğulmuş kanalda, #İmamoğlu için öyle bir konuşma yapıyor ki!

Gökçek, “Kim bu kız?..” diye başlayan, “İmamoğlu’nun yanında görünen bu kız Konya’da da yanındaydı” diyerek adeta paparazzilik yapıyor. Sonra lafı sosyal medya fenomenliğine falan bağlıyor güya ama inceden de olsa istediği mesajı veriyor!

Buna benzer bir durumu, bize de yaptırmaya kalkmışlar, “İmamoğlu’nun sevgilisi var” diye haber yaptırtmak için bizi çok zorlamışlardı. Hemen söyleyelim, bu zorlayanlar, #Erdoğan ’a yakın görünen ama esasta öyle olmayan sadece rant peşinde koşan iş insanlarıydı! Tabi ki patronumuz #CanTanrıyar bu olaya el koyup, büyük rest çekti ve bu yüzden de kendisine çok iftiralar attılar ama başarılı olamadılar, adam dimdik ayakta kaldı.

Bakın, Osman Gökçek, sürekli Erdoğan’ın uçağına binen bir isim! Bunları yaptığında, ister istemez fatura Erdoğan’a çıkartılıyor. O yaptırıyormuş gibi! Ama biz araştırdık, yine konunun altından #FahrettinAltun çıktı. O karar veriyormuş, uçağa kimin binip, binmeyeceğine! Bizim yorumumuz şöyle: “Arka arkaya çok yanlışları olan Fahrettin Altun sonunda Erdoğan’ın başını yakacak”

Gelelim Beyaz TV’deki üçüncü magazin skandalına! Bununla ilgili tek kelime etmek istemiyoruz, çünkü patronumuz Can Tanrıyar, spor’dan gelme biri olduğu için lütfen spor adamlarına fazla dokunmayın der ama bu dokunulmayacak gibi değil! En iyisi biz yorum yapmayalım, post’taki videoya bakın yeter! Gerekeni gazeteci #BarışTerkoğlu yazmış zaten!

Son bir bilgi olarak Osman Gökçek’in, kanaldaki en büyük skandallara imza atan #SerenSerengil ’i gönderdiği söyleniyor ancak o konuda da biz bir uyarıda bulunalım kendisine: “Seren’in dediğine göre, kendi telefonu her konuşmayı kaydediyormuş! Bizce bir değil, iki defa düşünsün gönderirken; birden kendi konuşmaları da düşmesin sosyal medyaya! Yani işe almak bir dert, göndermek büyük dert, cesaret ister, Seren gibi birini göndermek. Osman Gökçek’in hiç açığı olmaması lazım! Göreceğiz bakalım”

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 2.01.2023 20:58:31
ETİKETLERbeyaz tv imamğlu