UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

6’LI MASANIN ADAYI KİM?

ÖNCE UÇANKUŞ YAZAR, SONRA HERKES UÇANKUŞ’UN YAZDIKLARINI KONUŞUR!.. İŞTE HERKESİN BEKLEDİĞİ 6’LI MASA KARARI!

6’LI MASANIN ADAYI KİM?

Önce seçimle ilgili kısmı… Anayasa’ya göre Erdoğan’ın seçime katılma şansı olmasa da, 6’lı masa bu duruma itiraz etmeyecek.

Ayrıca seçimin öne alınmasıyla ilgili konu meclise gelirse 6 Nisan öncesi yapılma şartıyla onay verecekler. Erdoğan, 6 Nisan’dan sonrası için diretirse, o zaman da Erdoğan’a “O zaman meclisi de feshet, seçim kararını kendin al” denilecek!.. Ardından da “Erdoğan ne zaman istiyorsa, buyursun, seçime gidelim” diye açıklama yapılacak.

Belli ki, 6’lı masa Erdoğan’dan çekinmiyor ve üstte yazılan konulara girip de Erdoğan’ın, “Benden çekindikleri için böyle yapıyorlar” demesine bile fırsat tanımak istemiyor.

Anlaşılan şu; son olarak emekli maaşlarına gelen düşük zammın halkın üzerinde anında gösterdiği olumsuz tepkiyle birlikte 6’lı masaya büyük bir özgüven gelmiş durumda… Pahalılığın durdurulamaması, ücretlere yapılan zamların, bu pahalılığın yanına bile yaklaşamaması, asgari ücrete bile sevinenlerin, bir hafta içinde “Nasıl geçineceğiz” kaygısına kapılması ve anketlerde artık Ak Parti’nin MHP’yle birlikte yüzde 40’ı bile zor görmesinin ortaya çıkması sonucunda, 6’lı masa, artık iktidara geldiklerinde yapacaklarını topluma anlatmaya hazırlanıyor.

Manşette yazdığımız gibi artık net belli; Cumhurbaşkanı adayları Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, güçlü oldukları bölgelerde (Karadeniz ve İç Anadolu’da) Kılıçdaroğlu için çalışacak.

6’lı masanın, uyum içinde çalışabilmesiyle için yeni bir strateji belirlenecek.

Yani şekil belli artık, bundan sonra 6’lı masanın Kılıçdaroğlu Başkanlığında seçime nasıl gireceği, ülkeyi nasıl yöneteceği, parlamenter sisteme nasıl ve ne zaman geçileceği planlanacak. Sonrasına bırakılacak konu ise Meral Akşener’in Başbakanlığı…

Hedef öncelikle insan olacak.“Betona değil, insana yatırım” tarzında sloganları olacak ve seçim güvenliği ilk sırayı alacak.

UçanKuş’un bu haberinden sonra kısır döngüye girmiş tartışmalar bitecek ve artık anketler ve yorumlanması çok önemli hale gelecek.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 8.01.2023 00:52:07
ETİKETLERKILIÇDAROĞLU ERDOĞAN