UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN SERENGİL KOVULDU!

SON YAYIN ÖNCESİ EBRU YAŞAR HAKKINDA AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER EDEN SEREN, EBRU YAŞAR GÖRÜNTÜSÜ YAYINLANINCA, STÜDYOYU TERK ETMİŞTİ! ESKİ EŞİ VE BİR AVUKATA DA GİZLİ KAYIT YAPAN SEREN SERENGİL’İN BİLETİ ZATEN ÖNCEDEN KESİLMİŞTİ. SON ÇIKARDIĞI OLAY BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU!

SEREN SERENGİL KOVULDU!

EŞİNİ BİLE GİZLİCE KAYDA ALAN, EN SON AYNI ŞEYİ AVUKAT FEYZA ALTUN’A YAPIP, YAPIMCISININ DA REZİL OLMASINA SEBEP OLAN SEREN SERENGİL, BUGÜN DE “BEN EBRU YAŞAR HABERİ YAYINLAMAM” DEYİNCE BEYAZ TV’DEN GÖNDERİLDİ.

Takıntılı olduğu, ünlü ve başarılı isimlere Beyaz TV yayınlarında demediğini bırakmayan, hakaret ve iftiralar yüzünden hem kendisinin, hem kanalın sürekli mahkemelik olmasına sebep olan Seren Serengil, Beyaz TV’den de kovuldu.

Hadise, Gülben Ergen ve birçok ünlüye karşı beslediği “aşırı kin”’le Söylemezsem Olmaz programını şahsi meseleleri haline çeviren Seren’in, daha önce de reytingleri çok kötü olduğu için Star TV’deki, sonra da Ebru Yaşar’ın eşinin sahibi olduğu TV 100’deki programına son verilmişti.

Bir kaç yıl önce, Beyaz TV’nin “o dönem başarılı” programı Söylemezsem Olmaz’ın kadrosuna katılan Seren, bugün de yeni bir problem çıkardı ve yayın öncesi “Ben Ebru Yaşar haberi yayınlamam” diye tutturdu. Durumu Osman Gökçek’e ileten yapımcı Bilal Özbilge ardından Seren’e “Çık, git gelme” dedi. Seren de programa çıkıp, hemen sonrasında canlı yayını terk etti ve gitti.

Ayrıldığı eşi Yaşar İpek’i de gizlice kameraya alan Seren, Avukat Feyza Altun’a da aynısını yapıp, yapımcısı Bilal Özbilge’yi de “yasaklı madde kullanan” kişi durumuna düşürdü ve bugüne dek hep arkasında duran Osman Gökçek’in de sabrı taştı ve Beyaz TV’den kovuldu.

Seren’in yerine Ece Erken ya da Pınar Eliçe’nin geleceği söylenirken, gizlice çekim yapma takıntısı nedeniyle adı çıkan Seren’in herhangi bir TV kanalında iş bulması da çok zor. Daha önce, tek başına denediği youtube kanalı da başarısız olduğu için ancak hazır bir youtube kanalında çalışabilir. Ama ekranda sürekli ağlayan, çenesi kilitlenen Seren’in, Uludağ’daki bir arkadaşının oteline gidip, masraf da yapmadan, uzun bir süre tatil yapması daha mantıklı görünüyor. Tabii artık 52 yaşına geldiği için emekli de olabilir.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

https://www.instagram.com/p/CnNZtxlN-6h/

Son Güncelleme: 10.01.2023 11:31:09
ETİKETLERSEREN SERENGİL