UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UKRAYNA’DA HELİKOPTER DÜŞTÜ! İÇİŞLERİ BAKANI HAYATINI KAYBETTİ!

Ukrayna'da helikopter düştü: Ukrayna İçişleri Bakanı dahil 18 kişi hayatını kaybetti

UKRAYNA’DA HELİKOPTER DÜŞTÜ! İÇİŞLERİ BAKANI HAYATINI KAYBETTİ!

Son dakika! Ukrayna'nın başkenti Kiev yakınlarında bir helikopter, anaokulunun bahçesine düştü. Kazada Ukrayna İçişleri Bakanı Denis Monastırski dahil 3'ü çocuk 18 kişi hayatını kaybetti.Ukrayna'nın Kiev bölgesindeki Brovary şehrinde bir anaokulunun yanına helikopter düştü. İçişleri Bakanlığına ait helikopterin düşmesi sonucu 18 kişi hayatını kaybederken, 15'i çocuk 29 kişi de yaralandı.

İÇİŞLERİ BAKANI DA HAYATINI KAYBETTİ

Kiev Emniyet Müdürü Ihor Klymenko, helikopterde 9 kişinin bulunduğunu ifade ederek ölenler arasında 3 çocuk bulunduğunu söyledi. Klymenko ayrıca kazada Ukrayna İçişleri Bakanı Denys Monastyrsky'nin de hayatını kaybettiğini doğrulayarak, "Kazada Ukrayna İçişleri Bakanı Monastyrsky, Bakanın Birinci Yardımcısı ve Müsteşarı da hayatını kaybetti" dedi. Kiev Valisi Oleksiy Kuleba sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kaza sırasında anaokulunda öğrenciler ve çalışanlar vardı. Herkes tahliye edildi" ifadelerini kullandı.

PARAMPARÇA OLDU

Kiev Valisi Oleksiy Kuleba, yaptığı açıklamada, helikopterin bir anaokulu bahçesine düştüğünü ve herkesin tahliye edildiğini belirtti. Sosyal medyada paylaşılan videolarda yanan bina gösterilirken, helikopterin paramparça olduğu görüldü.Helikopterin neden düştüğüne dair henüz resmi bir açıklama ise bulunmuyor.

Son Güncelleme: 18.01.2023 14:13:48
ETİKETLERUKRAYNA