UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AK PARTİ 20 YILDIR BU KADAR HATA YAPMAMIŞTI!

ZATEN ERDOĞAN ÖZELLİKLE SON İKİ YILDIR “TEK BAŞINA” KALMIŞ BİR GÖRÜNTÜ SERGİLİYORDU! ÇOK HATA YAPILDI. PAHALILIK ALDI BAŞINI GİTTİ. O KADAR ÇOK YAZILACAK ŞEY VAR Kİ! ANCAK ŞİMDİ SEÇİME GELİRSEK!

AK PARTİ 20 YILDIR BU KADAR HATA YAPMAMIŞTI!

Bugün açıklanan seçim uslübu, tamamen, rakibi durumundaki 6’lı Masa’nın Demokrat Partisi’ne ait!

Zaten bugün seçim tarihini açıklarken, Demokrat Parti’nin 73 yıl önceki zaferini anımsattı ve hatta tarihini de Demokrat Parti’nin iktidara geldiği 14 Mayıs olarak açıkladı! Bununla da kalmadı, seçim sloganını da Demokrat Parti’den alıntı yaparak, Demokrat Parti’nin tek adam modelini bitirmek için kullandığı “Yeter, Söz Milletin” sloganına ek yaparak, Ak Parti’nin sloganını “Yeter, Söz de, Karar da, Gelecek de Milletin” diye açıklamaz mı!

Nasıl olabilir böyle bir hata? Kimden çıktıysa bu fikir, içeride yeni bir deprem yaratacaktır. Harvard’lı seçim işleri Başkanı Ertan Aydın, bula bula bunu mu buldu? Öncelikle; 1-Bu alıntı bir slogan, 2- Tarih de alıntı, 3-Bu slogan çok uzun.

Ak Parti, 6’lı Masa’daki 4 partiyi meşhur etmişti! Ak Parti, 6’lı Masa’da CHP; İYİ Parti dışında, yüzde 1-2’lik oranlara sahip Deva ve Gelecek Partisi’nin mükemmel reklamını yapmıştı. Saadet’le, Demokrat Parti ise geri kalmıştı. Şu an itibariyle, sloganını; “tarihsel” tarihini alarak yaptığı açıklamayla, bir anda tüm gözleri Demokrat Parti Başkanı Gültekin Uysal’a çevirdi. O da haklı ve doğal olarak bu alıntı karşısında hemen açıklama yaptı.(videoda) Bu arada, küçük bir kıyak da yine eski dostu Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Partisi’ne yaptı. Sloganı’nda “gelecek” lafını da kullanarak, Davutoğlu’nun sürekli kullandığı gelecek ifadesinden de alıntı yapmış oldu. Bir tek Saadet kaldı. Slogan bu kadar uzun olduğuna göre acaba sonuna da, “saadet dolu günler” de eklenemez mi???

Espri bir yana, sanıyoruz #Erdoğan, Demokrat Parti’nin rakip ittifakta olduğunu, #Ahmet Davutoğlu’nun partisinin de isminin Gelecek Partisi olduğunu unuttu!

Bu durum kıyamet kopartır. Bizce Harvardlı seçim başkanı istifa eder! Bu slogan bir anda kullanılmaktan vazgeçilir ve “Zaten esas slogan bu değildi, bugüne söylenmiş özel bir sözdü” denilip, yeni bir slogan bulma arayışına gidilir.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN


Son Güncelleme: 19.01.2023 14:16:27
ETİKETLERERDOĞAN seçim