UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN HANGİ BAKANLARIN, MİLLETVEKİLİ OLMASINA İZİN VERECEK?

HER KABİNE TOPLANTISI SONRASI ERDOĞAN KONUŞURKEN, BAKANLARIN YÜZÜNDEN DÜŞEN BİN PARÇA!

ERDOĞAN HANGİ BAKANLARIN, MİLLETVEKİLİ OLMASINA İZİN VERECEK?

Erdoğan’ın bu seçimdeki en büyük rakibi dışarıda değil içeride…

Çünkü en büyük problem Ak Parti içinde… Ak Parti içindeki siyasileri seçim korkusu sarmış durumda!

Erdoğan hariç gönülden mücadele veren yok! O da nereye kadar? Anketlere bakınca en iyi ihtimalle Erdoğan şu anda en fazla yüzde 40’a ulaşıyor görünüyor!

İşte böyle bir durumda herkesin aklına Kılıçdaroğlu’nun hesap sorma, lafları takılıyor. Bakanlar şu an milletvekili de değil ve bürokrat statüsünde… Seçimde milletvekili adayı olup seçilebilirlerse dokunulmazlıkları olacak! Bu önemli… Çünkü Kılıçdaroğlu seçilirse belli ki ihaleler başta olmak üzere her konu eşelenmeye başlayacak! Bu konularla ilgili, en azından muhatap olmamak için

Bakanlardan, siyasilerden ve iş insanları içinden çokca milletvekili olmak isteyenlerin olduğu iddia ediliyor. Sizce kimler milletvekili olmak isteyecek? Biz önce tamamen tahmini olarak kendi fikrimizi yazalım: Süleyman Soylu, Murat Kurum, Mevlut Çavuşoğlu, Fahrettin Koca, Bekir Bozdağ, Mehmet Nuri Ersoy… Bakanlar dışında, son aylarda çok konuşulan Cumhurbaşkanı’nın avukatı Mustafa Doğan İnal, iş insanı Cemal Kalyoncu, Bilal Erdoğan, Hakan Gedikli… Hep Cumhurbaşkanı adayları konuşulurken bu konu unutuldu. Meclis aritmetiği ve milletvekili olmak da çok önemli aslında… Sizce, bu dönem kimler milletvekili olmak isteyecektir?

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 31.01.2023 08:21:17