UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GELİNEN NOKTA VAHİM!ERDOĞAN’I İÇERİDEN VURAN “BRÜTÜS”LER KİMLER?

BU YAZIMIZI BİR KENARDA TUTUN! ÇÜNKÜ GÜNÜ GELDİĞİNDE EN ÇOK BU YAZININ KONUSU GÜNDEM OLACAK! VİDEOYU İZLEYİN! AK PARTİLİ BAZI MİLLETVEKİLLERİ ARTIK MECLİS’E BİLE GİTMİYOR. DAHA DA VAHİMİ, ERDOĞAN BU DURUMA AÇIKCA TV EKRANLARINDAN BİLE TEPKİ GÖSTERMEK ZORUNDA KALIYOR! ÇÜNKÜ İPİN UCU KAÇMAK ÜZERE…

GELİNEN NOKTA VAHİM!ERDOĞAN’I İÇERİDEN VURAN “BRÜTÜS”LER KİMLER?

Sadece Meclis değil! İçerisi de, yanında görünenler de kaynıyor!

Seçim stratejisi de felaket! Erdoğan şehirden şehire koştururken düşünmeye bile vakit bulamıyor! Aslında düşünmesi için zaman bırakmayanlar var çevresinde!

Hani yabancı güçler deniyor ya! Erdoğan da bu yabancı güçleri 6’lı Masa’ya bağlıyor ya! Esas o güçlerin ulaştığı nokta, Erdoğan’ın yanında, bize göre!

Geleceğin yazısı bu: “Erdoğan’ın Brütüsleri”…

Bu yazımızı unutmayın! Bugüne dek herşeyi çok önceden yazan UçanKuş’un yakında ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz!

Böyle devam ederse bırakın seçilmeyi, seçime bile giremeyecektir! İster YSK kararı deyin, ister başka bir şey ama Erdoğan kendisine şöyle 3 gün ayırıp, gerçekte neler olup bittiğine uyanamazsa, Cumhurbaşkanlığı konusu O’nun için kapanacaktır!

(Zaten düşünün şu anda bile Erdoğan kendi milletvekillerini kamuoyu karşısında şikayet edecek hale geldiyse, gerisini siz düşünün. Devamında neler olacağını!..)

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 1.02.2023 16:45:22