UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN SEÇİMİN 14 MAYIS’TA OLMASINDAN VAZGEÇER Mİ?

MADDE MADDE, FİKRİMİZİ YAZALIM:

ERDOĞAN SEÇİMİN 14 MAYIS’TA OLMASINDAN VAZGEÇER Mİ?

1-Erdoğan, seçimin 14 Mayıs’ta olmasından vazgeçer mi? CEVAP: Asla! Diyeceksiniz ki, Demokrat parti dönemine çok takıldı o yüzden mi, HAYIR! Biz bir araştırma yaptık. Çünkü şu anda o dönemi “yaşayan” bile kalmadığına göre bir başka neden olmalı dedik ve 14 Mayıs tarihini incelettik! Size komik gelebilir ama astrolojiye göre Erdoğan’ın bu yıl içindeki en şanslı günü 14 Mayıs’mış! Bizce bu tesadüf olamaz. Artık astroloji bir bilim dalı kabul edildiğine göre bu bilgi Erdoğan’a da mutlak gitmiştir. Bu nedenle 14 Mayıs değişmez bize göre!

2-Erdoğan’a çok kötü sloganlar bulmuşlar! Hep muhaliflerin kullanabileceği sloganlar!

3-İlk kez bu seçimde bir hikayesi yok! Sürekli eskileri, Ayasofya gibi konuları önüne koyuyorlar! 6’lı Masa’yı konuşmaya yönlendirilmesi de çok yanlış! Ak Parti’nin içindeki karışıklık ise başlı başına ayrı problem! Hele yakın iş insanlarının İKİLİ oynaması!

4-Türkiye’nin Yüzyılı için de hiçbir şey diyemeyeceğiz, çünkü işi boş çıktı! Hazırlayanlar emek vermemiş! MHP ise artık sırtındaki bir kambur gibi!

5-Yine çok önemli bir konu, geçim derdine çözüm!! Fark etmiyorlar ki, yapılan her şey kısa vadede halktan para almak üzerine! Halbuki kısa vadede seçim var şu anda! Bir de şu tarafından bakın, örneğin EYT diyorlar ve hadi para yatır ama ortada hala bir şey yok.

6-Ak Parti’nin şu anda ittifakı 4 partiye çıkarma hatta diğer çok küçük partileri de yanına alma çabası, seçimdeki zafiyetini gösteriyor!

7-Kendi milletvekillerinin söz dinlememesi büyük skandal! Başörtüsü konusu bile meclise gelse, çıkamayacak gibi görünüyor. Bu gidişata rağmen aylardır kurmay ekibinde hiç bir değişiklik olmaması çok vahim!

8-Konuşma metinleri bir felaket, TEK BAŞINA KALMIŞ GİBİ, fikir üreten kimse yok gibi! Çıkış yolu bulabilir mi? Öncelikle, kendisine nefes aldırmayan program kağıtlarını yırtıp atmalı! Çünkü belli ki düşünmesine bile vakit bırakmıyorlar! Bu durum, basit gibi görünen ama en önemli unsur!

Sonuç; şu anda anketlerde 30’un üstünde görünen Ak Parti, 20 küsur’lu rakamlarda kalırsa şaşırmayız! Çünkü hala çekinen, Ak Parti’ye vereceğim diyen ama gerçek düşüncesini saklayan önemli bir topluluk var!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 6.02.2023 00:30:49
ETİKETLERERDOĞAN SEÇİM