UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOSYAL MEDYA’DAN SONRA TV’LERE DE YASAK GELDİ!

İNSANLAR ARASINDA OLAĞANÜSTÜ BİR İLETİŞİM SAĞLANIRKEN, ÖNCE TWITTER VE TIKTOK’A YASAK GELDİ! ŞİMDİ DE TELEVİZYONLARA! SEBEBİNİ ÇÖZEMİYORUZ!

SOSYAL MEDYA’DAN SONRA TV’LERE DE YASAK GELDİ!

Hiç bir şey olmasa bile kesinlikle bir şey oluyor!

Deprem sonrası neredeyse yardımlaşmanın büyük yükünü çeken Twitter’a yasak geldi! Daha doğrusu bant daraltılmasıyla kullanılamaz hale geldi. Tiktok’a da aynı şekilde!..

3-5 kişi yalan yanlış şeyler yazıyor diye bunun yapılması akıl almaz!

Ama daha önce biz UçanKuş olarak çok yazmıştık, çıkan sosyal medya yasasının çok hatalı olduğunu ve bu şekilde kanunun hiç bir işe yaramayacağını! İşte aynen dediğimiz çıktı ve o kanun hiç bir işe yaramayınca, toptan kesmek zorunda kaldılar! Demiştik, başka işler dönüyor ve Cumhurbaşkanı’nı yanıltıyorlar diye… İşte bu çok önemli olayda ne kadar haklı oldığumuz ortaya çıktı! Hele hele şu anlık çözüm çok çok hatalı! Erdoğan’ın çevresinde artık doğru fikirler üretecek kimse kalmamış gibi!

Ve şimdi de televizyonlar! Öncelikle RTÜK’ün yayın öncesi yayınlara karışma diye kanunen bir hakkı yok! Bunu Rtük Başkanı Ebubekir Şahin de çok iyi biliyor ve defalarca da bunu söylemiştir. Şimdi Başkan’a kim baskı yaptıysa, televizyonları arayıp “deprem yardımı programı yapmayın” demiş! Neden? Acil ihtiyaç var. Sonra tüm tv’ler birlikte yapılacak demiş! Video’da izleyebilirsiniz. Şu anda ülke “sonra”lık bir durum yaşamıyor ki! Hemen yapılsa, sonra diğer kanallar da ayrı ayrı yapsa ve büyük bir yardım toplansa! Ebubekir Başkan asla kendisi böyle bir karar almaz, hem de kurula sokmadan! Bu işte bir iş var! Birileri, bir yerleri yönetmeye kalkıyor ama yanlış yapıyor. Sonra bunların sebeplerini nasıl izah edecekler?

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!


Son Güncelleme: 8.02.2023 22:35:01
ETİKETLERSOSYAL MEDYA TV