UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN’DAN İTİRAF GİBİ AÇIKLAMA!

ERDOĞAN’DAN İTİRAF GİBİ AÇIKLAMA: “MAALESEF MÜDAHALELERİ ARZU ETTİĞİMİZ HIZA ULAŞTIRAMADIĞIMIZ BİR GERÇEKTİR!”

ERDOĞAN’DAN İTİRAF GİBİ AÇIKLAMA!

HÜKÜMET ÜYELERİ, DEPREM KONUSUNDA HERŞEY YAPILMIŞ GİBİ KONUŞURKEN, “ÇOK GEÇ KALINDI” ELEŞTİRİLERİNİ KABUL ETTİ! BU KONUDAKİ AÇIK SÖZLÜLÜĞÜNÜ TEBRİK ETMEK GEREK.

PEKİ NASIL GEÇ KALINMAYABİLİRDİ? UÇANKUŞ OLARAK, DEPREM OLDUĞUNDA HAYAL ETTİĞİMİZ KONUŞMALARI YAZALIM SİZE:

1-Cumhurbaşkanım, hemen orduyu seferber edelim. Hızlı davranırsak, çok can kurtarabiliriz.

2-Ulaşım zorluğu çekilebilir, hemen helkopterleri ve Cumhurbaşkanlığı uçaklarını, malzemelerle birlikte deprem bölgesine gönderelim. Hatta THY’nin tüm seferlerini iptal edip, tüm uçuşları bu bölgeye yönlendirelim.

3-Üç telefon operatörüne de talimat verelim ve sosyal medya kullanımını en iyi, en hızlı şekilde kullanmak için destek isteyelim.

4-Şehir hastanesi, devlet hastanesi doktorlarını hemen seferber edelim.

5-Büyük inşaat şirketleri hemen bu sabah, deprem sabahı gerekli tüm alet ve edavatı, bölgeye göndersinler.

6-Bölgedeki 6 belediye başkanlığı Ak Parti’den, biz onlarla temasa geçtik bile, siz de muhalefet liderlerini hemen bu sabah toplasanız, birlikte hareket etme kararı alsanız.

7-Dışişleri Bakanlığı yardım için hemen yurt dışıyla temasa geçse…

İşte böyle daha yapılacak çok Bunu biraz açalım! Siz devletseniz sosyal medya da bir güçse bunu susturmaya değil, kullanmaya bakacaksınız. Ama öyle birilerinin yaptığı gibi troller oluşturarak değil! Düşünsenize, tüm sosyal medyalarda devletin merkez olarak kurduğu tüm çağrıların buraya yöneltilmeye zorunlu bırakılacağı(yani sahte ve gerçek ihbarı burası çözecek) Ahbap, UçanKuş vs kim olursa olsun kendilerine gelen ihbarları, yardım çığlıklarını yönlendirecekleri bir sistem… Bunu çözebilecek kimse yoksa biz seve seve sosyal medya uzmanımızı gönderebiliriz. Birileri çıkıp “Bizde bu hesaplar var” derse, gördünüz bu atıl şekliyle hiç bir işe yaramıyor. Başımıza bir felaket daha gelmeden bu işi çözmek şart!

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 10.02.2023 17:38:44
ETİKETLERERDOĞAN İTİRAF