UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İMAR BARIŞI KİMİN FİKRİYDİ!

“İMAR BARIŞI” FİKRİNİN, DİREKT CUMHURBAŞKANI’NIN DÜŞÜNCESİ OLDUĞUNA İNANMIYORUZ! ÇÜNKÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, SÜREKLİ OLARAK KENSİNİN “UZMANLIK DALININ EKONOMİ” OLDUĞUNU SÖYLÜYOR! O ZAMAN KİMDEN ÇIKTI BU FİKİR?

İMAR BARIŞI KİMİN FİKRİYDİ!

Bugün, Fatih Altaylı da yazmış, ““Şimdi ‘Deprem çok büyüktü, ne yapabilirdik’ diyorlar; yapacaklarınızdan geçtim, en azından şu imar barışlarını çıkarmayabilirdiniz!” demiş. Haklı mı haklı…

İşte videoda da, Erdoğan, imar affını, şimdi yıkılan, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay halkına o dönem müjdeliyor!

Sonrası belli, yapılaşması Hatay’ın Erzin ilçesi gibi olmayan yerler harabeye dönüyor ve onbinlerce kaybımız var!

Altaylı’nın dediği gibi en azından imar aflarını çıkarmasaydınız bari!

“İmar affı” Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un sorumluluğu altında! Merakla soruyoruz, böyle bir konuda Cumhurbaşkanı’nı nasıl ikna ettiniz? Deprem konusunu es geçerek sadece imar affından gelecek bütçeyi mi, nelere yol açacağını bilemeyen insanları mutlu edip, oy toplamak için mi düşündünüz? Bilemiyoruz, nasıl, nasıl, nasıl?

Tek bildiğimiz, her ne olursa olsun istifa etmeyeceğiniz! Umarım yanılırız ve ilk kabine toplantısında istifanızı verip, bizi şaşırtırsınız!

Bu arada ne olsa ne bitse açıklamayı yapmak durumunda kalan(imar affında olduğu gibi) Cumhurbaşkanı Erdoğan, her konuda olduğu gibi bu konuda da günah keçisi oluyor! Ama başta dediğimiz gibi, kendisi hep ekonomist olduğunu söylediği için, bu imar affıyla ilgili fikrin, net olarak kimden çıktığını çok merak ediyoruz.

VİDEOYU İZLEMEK VE YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

https://www.instagram.com/p/Coj0oijNSqo/

Son Güncelleme: 12.02.2023 16:22:27
ETİKETLERİMAR BARIŞI