UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEPREMDE KAYBOLAN İREM ARANIYOR

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Depremde 35 bin kişi yaşamını yitirirken kayıp yurttaşlar için aramalar sürüyor.

DEPREMDE KAYBOLAN İREM ARANIYOR

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan depremi Gaziantep'te İslahiye Hacıali Öztürk mahallesinde bulunan Gözde Apartmanı’nda yakalanan Karaca ailesinden Adile Karaca, Duygu Karaca, Sıla Karaca, Adile Nur Karaca, Mehmet Karaca ve Hava Olamcam yaşamını yitirdi.

Aynı evde bulunan 14 yaşındaki İrem Karaca’dan ise haber alınamıyor. Cumhuriyet’e konuşan ve İrem Karaca’nın hayatta olduğuna inandıklarını söyleyen İrem’in halası İlknur Karaca Üçel, şunları söyledi:

“Yaşamını yitirenlerin naaşlarını teşhis ettik. Eminiz ki içinde İrem yok. Deprem sonrası evimizin yakınlarında güvenlik kamerası tarafından kaydedilmiş bir görüntü var. Çok karanlık olduğu için görüntüde seçemiyoruz ama İrem’e benzetiyoruz. Konuştuğumuz uzmanlar depremin etkisiyle şoka girebileceğini ve hafıza kaybı yaşayabileceğini söylediler. Yine deprem sonrası İrem yaşlarındaki bir kız çocuğunu gören ve onun ‘ailem enkaz altında, lütfen yardım edin’ dediğini söyleyen yurttaşlar var.

İrem’i görenler lütfen ona yardımcı olsun ve bize 0544 772 39 41 numarasından ulaşsın. Onun yaşadığına inanıyoruz ama endişeliyiz”

Son Güncelleme: 16.02.2023 23:51:02
ETİKETLERDEPREM İREM