UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ODA TV, SATILDI MI?

YENİ DÖNEMİNDE İLK RÖPORTAJ ÜNLÜ MÜTEAHHİT MEHMET CENGİZ'LE YAPILDI! İÇERİSİ KARIŞTI!

ODA TV, SATILDI MI?

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN SÜREKLİ ELEŞTİRDİĞİ "İNŞAATCI EKİBİN" SESSİZ SEDASIZ ODA TV'Yİ ALDIĞI İDDİA EDİLDİ!

ANCAK, MUHALİF OLAN ODA TV'Yİ, BU KEZ İKTİDAR TARAFININ DEĞİL,  "KENDİLERİNE ÖZEL", ŞU SÜREKLİ SÖZÜ EDİLEN İŞ İNSANLARIN ALDIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ.

Bu, artık herkesin bildiği inşaatçı grup, yine aynı asfaltcıyı (Daha önce de yine bir medya grubuna ortak olmuş, ancak  tehdit ve şantaj içerikli haberler isteyip de yapılmayınca büyük kıyamet kopmuştu. Sonrasında bu kez yine sessiz sedasız bir haber kanalına ortak olmuş ve orada istediği bu sistemi uygulamaya başlamıştı) öne sürerek, bu kez Oda Tv'yi aldıkları iddia ediliyor.

Bugün biz işi araştırınca çok ilginç iddialar ortaya çıktı. Zaten Odatv'nin bizle, UçanKuş'la uzak yakın hiç ilgisi olmamasına rağmen, durup dururken bizlerle ilgili sürekli yalan dolan haber yapması dikkatimizi çekmişti!.. Anlaşılan UçanKuş'u ele geçiremeyenlerin hala aklı burada kalmış!

Ve... Nasıl ikna etmişler derseniz? Resmi olarak bir değişim olmadığı, açıkça ilan edilmediği, satın alma fiyatı dışında, eski yöneticilerine aylık 2 milyon TL gibi bir ücret ödendiği de ileri sürülüyor. Fakat herkese böyle bir para verilmemiş! İçerisi ise iyice karışmış! Biri röportajı yapıyor, durumu tam kavrayamayan bir başkası ise bu röportajı eleştiriyor. Kavga var yani içeride! Daha önce aslında Mehmey Cengiz aleyhine neler yazılmıştı neler! Eee, medya yönetmek, asfalt döşeme işine benzemez. İlkinde zaten ellerine yüzlerine bulaştırmışlardı!

Ayrıca, yine gizli saklı bir çok mecra ile satın alma pazarlığı yapıldığı da biliniyor!

Bu satın alma nedeninin ise Erdoğan'ın, iktidardan düşme ihtimaline karşın, sürekli hesap soracağım diyen Kemal Kılıçdaroğlu ve diğerlerine karşı güç kazanmak olduğu söyleniyor. Haberleri dikkatle izleyelim! Bunları yazdığımız için özellikle medya sitelerinde UçanKuş'a saldıranları gördüğünüzde onları da "satın alınmış" listesine ekleyebilirsiniz! Bir de bu haberi Erdoğan öğrenirse! Ondan habersiz bir operasyon bu!!! 

Son Güncelleme: 18.02.2023 18:25:05
ETİKETLERoda tv