UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BAY KEMAL”E TUZAK VAR!

BU GRUP, KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ÖZELLİKLE LONDRA ÇIKARMASINDAN SONRA YAŞADIKLARI PANİK'LE "YALI TOPLANTILARI"NA BAŞLADILAR!

“BAY KEMAL”E TUZAK VAR!

BU GRUBA NEDEN "YALISPOR GOLF KULÜBÜ" DEDİK?

Çünkü bunlar kışın Boğaz'da yakınen takipte olduğumuz bir yalıda buluşuyor artık... Yazları ise hiç dinlenemeyecekleri(!) çimenlerde, daha doğrusu golf sahalarında buluşuyorlar. Onları golf sahasında görün, o kadar kırolar ki! Şimdi bazıları korkudan artık Londra'dan da gelmese, burada yakınen takip ettiğimiz ve kendilerini "YERLİ İLLUMİNATİ" zanneden güya iş insanlarının şu an hedefinde Kemal Kılıçdaroğlu var!

O kadar korkmuşlar ki "Kemal Bey"in konuşmalarından, "Cumhurbaşkanı olursa herşeyi elimizden alır" diye kara kara düşünüyorlar!

"Çökülmüş" yalının sahibini de çok iyi tanıyoruz. Eskiden Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen bir isim!

Yine yalıda, aralarındaki konuşmadan bir not! Birisi diyor ki, "Aday yaptırmamayı başarsak bile bunlar seçimi kazanırsa, bu adam(Kemal Bey) yine bizim peşimizi bırakmaz"... Bir diğeri "Bu adamı bir tongaya düşürmek lazım ama bizlerden hiç kimsenin görüşme talebini kabul etmiyor" diyor!

Bu "YERLİ İLLUMİNATİ" olma gayretinde, aynı zamanda da şimdilerse sinsice medya sahibi olma peşindeki

YALISPOR GOLF KULÜBÜ üyelerine(bazıları bizi iyi tanır, şakamız olmadığını da bilir) bizim de bir notumuz var: "Siz, yancılarınızdan birini de bizim üstümüze sarmışsınız. Bu büyük bir hata ve biz sizin peşinizi artık bırakır mıyız sanıyorsunuz"!

Esas notumuz Kemal Kılıçdaroğlu'na "Çok dikkat edin, bunlar sizi durdurmak için çözüm bulamazsa, size fiziksel olarak da bir şeyler yapmaya kalkabilirler! Korumalarınızı arttırın"!

Biz bir şeyler yaşadık ama önemli değil, başaramadılar ve biz "kelle koltukta" yaşayan insanlarız. Biz böyleyiz ama siz; o kadar insan şu anda bu kadar arkanızdayken, rahat davranmaya hakkınız yok. Bizden söylemesi! Siz bu çetelerin başını yemeye kararlıyken, bu konuda medyada da savaşabilecek korkusuz bir UçanKuş Medya var, onu bilin. Siyaseten tarafsız bir mecra olmamıza rağmen, bu konuda tamamen yanınızdayız!(Yalnız bunlar artık Erdoğan'a da düşman onu da bilin)

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 19.02.2023 11:35:53
ETİKETLERKILIÇDAROĞLU