UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEFNE BELEDİYE BAŞKANI 6.4’LÜK DEPREMİN ARDINDAN “BİTTİK BİZ!”

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, 6.4'lük depremin ardından konuştu: Bittik biz!

DEFNE BELEDİYE BAŞKANI 6.4’LÜK DEPREMİN ARDINDAN “BİTTİK BİZ!”

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Hatay'da şiddetli iki deprem daha meydana geldi. Hatay'ın Defne ilçesi saat 20.04'te 6.4 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Canlı yayına bağlanarak açıklamalarda bulunan Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, "Ciddi anlamda bir deprem yaşıyoruz. Maraş depreminin 3 katı. Bittik yani biz ne diyeyim." ifadelerini kullandı.Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerin etkisi geçmemişken bugün akşam saatlerinde Hatay'ın Defne ilçesinde 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Habertürk canlı yayınına bağlanarak deprem ile ilgili bilgiler verdi.

"BİTTİK YANİ BİZ NE DİYEYİM"

Yeni yaşanan depremin Kahramanmaraş depreminin 3 katı kadar olduğunu ifade eden Güzel, "Bir sürü ihbar geliyor, valiliğe bildiriyoruz, valilik müdahale etmeye çalışıyor. Ciddi anlamda bir deprem yaşıyoruz. Bittik yani biz ne diyeyim. Diyecek tek bir lafım da yok." dedi.

"ELEKTRİKLERİMİZ KESİLDİ"

Açıklamalarına devam eden Güzel, "İlçemizde elektriklerimiz kesildi. Çığlıkların arasında insanları koordine etmeye çalışıyorum. Yıkılan binalarımız, enkaz altında kalanların ihbarlarını alıyoruz. Vali bey ile koordinasyon içerisinde ilerliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.02.2023 08:01:51
ETİKETLERDEFNE BELEDİYE BAŞKANI