UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HALKIN ÖFKESİ BURNUNDA!

ELBİSTAN’DA HALKIN İÇİNE GİREN, DEVLET BAHÇELİ, SÜLEYMAN SOYLU VE MAHİR ÜNAL, VATANDAŞLARIN TEPKİSİYLE KARŞILAŞTI!

HALKIN ÖFKESİ BURNUNDA!

ŞU ORTAMDA SİYASİLERE ÖNERİMİZ, GENİŞ BİR GÜVENLİK EKİBİNE SAHİP OLAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YANLARINDA OLMADAN KALABALIKLAR İÇİNE GİRMESİNLER! ÇOK DAHA TATSIZ OLAYLAR ÇIKABİLİR VE BU DA TOPLUMA ÇOK TERS BİR ŞEKİLDE YANSIYABİLİR. AMAN DİKKAT!.. HABERE GELİRSEK:

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesini ziyaret eden MHP lideri Devlet Bahçeli bir vatandaşla tartıştı. Bahçeli "Cumhurbaşkanını sabote etmeye hakkınız yok, sessizlik olacak" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin merkez üssü olan Elbistan’ı ziyaret etti.

Depremzede vatandaşları ziyaret eden Bahçeli, bir vatandaş ile tartıştı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde Bahçeli’nin bir vatandaşa “Sayın Cumhurbaşkanını ve burayı ziyareti sabote etmeye hakkınız yok. Sessizlik olacak. Hepsi dağılsın gitsin” diye konuştuğu görüldü.

Bahçeli’nin bu sözlerine ise bir vatandaş “Sayın Bahçeli biz Cumhurbaşkanımıza yapacağımızı 2009 yılında yaptık” cevabını verdi.

Bahçeli’nin vatandaşla tartıştığı o anlar sosyal medyada yoğun tepki çekti.

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 28.02.2023 22:33:28
ETİKETLERBAHÇELİ KAVGA