UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İMAMOĞLU’NA SORUYORUZ!

MADEM BUGÜN SAAT 13.00’TE BASIN TOPLANTINIZ VAR! AÇIKLAYIN, İBB’DEN HAKSIZ OLARAK MİLYONLAR HACZEDEN KİŞİLERE HANGİ İHALELER VERİLDİ?

İMAMOĞLU’NA SORUYORUZ!

SAYIN İMAMOĞLU, SİZİN GENEL BAŞKANINIZ KEMAL KILIÇDAROĞLU, AYLARDIR, 5’Lİ, 10’LU ÇETELER İÇİN OLAY AÇIKLAMALAR YAPMASINA RAĞMEN, SİZ SÖZÜ EDİLEN MÜTEAHHİTLERLE HALA NASIL İŞ YAPABİLİYORSUNUZ?

Aynı kişiler ama şirket adlarını değiştirmişler!

Ayrıca bu insanların deprem bölgesi Kahramanmaraş’ta yaptığı yerlerin durumu da belli! (O arada Seyşeller’e giden ama hükümetin yoğun baskısıyla apar topar geri dönmek zorunda kalan, hatta yaptığı çürük işleri şu an gizlice düzeltmeye çalışanlar yine aynı kişiler! Bu feci olay bir başka yazımızda olacak. Çünkü diğer müteahhitler hapse atılırken bunlar Seyşeller’e gitmişlerdi bile… Sonra hapse girmeme garantisi alıp, dönüp, gizlice işyerlerine gidip durumu toparlama, belki de delil yok etme peşine düştüler)

Bu müteahhitlerle halen iş yaptığınızı Kemal Kılıçdaroğlu biliyor mu?

Bunu gizleyemezsiniz! Çünkü şirket adı farklı olsa da aynı insanlar olduğunu herkes biliyor.

Siz tüm bunlara rağmen nasıl Cumhurbaşkanı adayı olabileceğinizi düşündünüz? Müfettişlerin teftişlerinde bu durumun Ak Parti tarafını bile çok şaşırttığını biliyor musunuz?

Bırakın Cumhurbaşkanı adayı olmayı, siz bunları yaparsanız yerel seçimde tekrar İstanbul’a aday bile gösterilemeyeceğinizin farkında değil misiniz?

Basın danışmanınız Murat Ongun’a bu konu sorulduğunda, O’na da yalan söyleterek, Ongun’un da kariyerini ne kadar bitirdiğinizin farkında mısınız?

Ve Meral Akşener… Tamam, Enver Yücel ismindeki bir ortak dostunuz sizleri bazı konularda yakınlaştırmış olabilir. Ancak bu durumdan esas sizin zararlı çıktığınızı ve Ak Parti bu kadar oy kaybederken, oyların size değil de öncelikle Chp’ye kaydığının da farkında değil misiniz?

Hadi bugün basın toplantınız var, açıklayın, hadi!..

Ayrıca siz deprem önlemlerinizi anlatırken, esas bu insanlara İBB üzerinden yaptırılan yolların sağlam olup olmadığını kontrol ettirin önce!.. Binaların yıkılması bir yana, İBB’nin bu adamlara yaptırdığı yollar patlarsa, insanların birbirine yardım imkanı da kalmaz!

Yarını merakla bekliyoruz. Cevap veremeyeceğinizi bile bile!

YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN! 

 

Son Güncelleme: 1.03.2023 00:18:52
ETİKETLERhaber imamoğlu